بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
نمبدونم چ اتفاقی افتاده واست..خانواده شوهر من هم خیلی داغونن و کلی دل منو شکدندن تو این ۶ سال ولی شوهرم خیلی خوبه..من تو چهارچوب رفت و آمد میکنم..منم دیگه کاری براشون نمیکنم و شوهرمم میدونه تقصیر کار اونان
پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
منم ازشون متنفرم و خيييلي كم ميرم خونشون آخرين دفعه عيد نوروز رفتم با اينكه هر روز خونه بابام اينها هستم و خونه پدرشوهرم و بابام تو يه محله است و فقط يه خيابون بينشون فاصله ست