2777
2789
عنوان

نفرت نسبت ب خانواده شوهر

3707 بازدید | 27 پست

بچه ها بماند ک چجوری دلمو شکوندن و منی ک کینه ای نبودم ...کاری کردن دلم صاف نمیشه و متنفرم ازشون ،😔😑شوهرمم تقریبا فهمیده فک کنم...بچه ها چجوری قایم کنم حسمو ؟ بی سیاستیه ک بخوام نشون بدم و فردا چیزی شد شوهرم منو مقصر بدونه ، از ته قلبم تا حالا اینقدر از کسی متنفر نبودم ...حس بد میگیرم..گاهی اوقات فکرشو ک میکنم شوهرمم از اون خانوادست از شوهرمم زده میشم...چجوری بیخیال باشم و فکرشو نکنم اخه

بهتریم کار

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی گفتی من فکرمیکننم خانواده شوهرم خود یزیدن حالم ازشون بهم میخوره هرچی ازتنفرم بگم کمه ولی سعی میکنم فکر نکنم بهشون چون اگه فکر کنم داغون میشم

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

نمبدونم چ اتفاقی افتاده واست..خانواده شوهر من هم خیلی داغونن و کلی دل منو شکدندن تو این ۶ سال ولی شوهرم خیلی خوبه..من تو چهارچوب رفت و آمد میکنم..منم دیگه کاری براشون نمیکنم و شوهرمم میدونه تقصیر کار اونان

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
خداخفت نکنه😂شادم کردی

چاکرتیم😂

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

منم ازشون متنفرم و خيييلي كم ميرم خونشون آخرين دفعه عيد نوروز رفتم با اينكه هر روز خونه بابام اينها هستم و خونه پدرشوهرم و بابام تو يه محله است و فقط يه خيابون بينشون فاصله ست

مرسی حتما میچصم بهشون 😑😂😂

😂😂😂