2777
2789

بچه ها تاپیک قبلی م نصفه ارسال شد 

تا چندین سال پیش یه حاضرجواب مودب و بلا بودم مثلا تو جشن سیسمونی خواهر شوهرم زیاد دوست نداشتم کار کنم ولی پذیرایی اینا کردم یهو دختردایی شوهرم تو جمع بلند گفت شوهرتو ببینم میگم دست به سیاه و سفید نزدی منم یا یه قیافه پراز غرور و حق به جانب با یه لبخند تو جمع گفتم شوهر من اصلا دهن بین نیست بعدها به مادرشوهرم گفته بود عروست چه حاضرجواب و پررویه 

اما جدیدا خجالتی شدم و مثل ابله ها لالمونی میگیرم مثلا دیشب زن عموی شوهرم که هیچکس باهاش رابطه نداره میدونست شوهرم قبل ازدواج با من با خانمی ۲ماه رابطه داشته و خودمم میدونستم تا منو دید گفت شوهرت هنوز کثافت کاری هاش و می‌کنه ؟ (البته تو جمع نگفت) منم گفتم زنعمو این چه حرفیه نه 

فقط همین،😑❌ 

یعنی خاک بر سرم که جرش ندادم آخه مجلس ختم بود گفتم اینجا حرمت داره

بنظرتون هروقت دیدمش حتی ۳سال دیگه بزنم دهنش یا نقطه ضعف ندم؟ آخه خیلی تو دلم مونده 

شما بودید چه می‌کردید 

البته به مادرشوهرم و پدرشوهرم گله گی کردم و گفتم به احترام مجلس شما چیزی بهش نگفتم 

منم اینجوریم نمیتونم اصلا جواب تیکه های دیگرانو بدم اون لحظه لالم ولی بعدا کلی جواب دندون شکن میاد تو ذهنم خودمو میخورم ک چرا این جواباروندادم ....انقد دلم میخاس حاضر جواب باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی نگران نباش منم همینم بنظرم باید قبلش همیشه چندتا جواب که عمومیه و بصورت کلی برا هر سوال یا تیکه ای کارسازه آماده کنی تا سریع بتونی ازش استفاده کنی مثلا یه لیست عمومی داشته باش

دل نشکنید برای توهم خود بزرگ بینی💔

عزیزم منم مث توعم وقتی خانواده شوهر یچیزی میگن تازه میام خونه جواب پیدا میکنم و حرص میکشم

اگ زن عموش بار دیگ گف شوهرت هنوز همون کارو میکنه بگو شما چی؟؟شما هنوز دست برنداشتی از یاوه گویی بعدشم پیش شوهرت باش تا بترکه زنک

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍