2777
2789
عنوان

شما واسه خودتون چقد خرج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 83 پست
خداروشکر خونه و‌ماشین‌دارید خودش کلی جلو‌ میندازه

اره دیگه دغدغه ی اینارو نداریم اول زندگی' ولی خب خیلی ذوق داشتم ماهم یکم پول بیشتر داشتیم تا بتونیم هرماه بجز خورد و خوراک چیزهایی رو که دوس دارم بخرم...مثلا همون کرم های تقویت پوست...دیگه با اب برنج و یا دو سه قاشق شیر  یا یه قاشق روعن و پوست میوه ها و ماست و از اینجور چیزای در دسترس برا پوست و مو استفاده میکنم ' خدارو شکر نتیجه مطلوب هم گرفتم حالا...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم شادنیست دلم میخواد منم خرج کنم پول داشته باشه کارتم برم ارایشگاه مورنگ کنم اصلاح کنم ابروم میکرو ...

شاد باش الکی😁

عزیزم درکت میکنم چون منم بی پولمولی خب چی میشه کرد...به جاش نوع تفریحاتت رو عوض کن..مثلا برو باشگاه که هزینه اش کمتر و تاثیرش روی جواتی بیشتره...یا از اشپزی لدت ببر یا از ءشت و گذار بذون پول یا هرچی..من که پول ندارم خودمو با تفریحات بدون پول سرگرم کردم تا حس نکنم ما انقد بی پولیم...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792