2777
2789
عنوان

آیا ترسناکه؟

261 بازدید | 15 پست

بچه ها هرشب همین موقع ها یعنی حدود ساعت ۱۰ تا ۱۰/۵ 

صدای دویدن خیلی محکم از سقفمون میاد ، قشنگ خونه میلرزه انگار سه چهارتا فرد بزرگسال با قدم های سنگین رو سقف ما پا میکوبن یا میدون

در حالی که ما طبقه ی آخریم و بالای سرمون پشت بوم هست و همسایه ای نیست، در ضمن کلید در پشت بوم فقط دست ما هست چون طبقه اخریم هرکس بخواد بره باید از ما کلید بگیره

نمیخوام داستان جنی بسازم ولی واقعا برام سوال شده و یکم ترسیدم که این صدای چی هست

یعنی انقد محکم میکوبه راه میره پنجره هامون صدا میده

ممکنه از طبقه ی زیر ما صدا بیاد ؟؟؟ یعنی اونا بدون ولی انعکاس صدا جوری باشه که من فکر کنم از بالا بوده؟ تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون ساعت برین بالا ببینین از بالاس یا نه...مثلا دونفرتون برین پشت بوم دو نفر تو خونه...از هرکجا صدا اومد میفهمین

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
اگه خونتون تازه ساخته این ساعتا هوا رو به سردی میری از نشسته ساختمونه سقفش صدا میده تجربه داشتم

ینی ساختمون می‌ره پاببن؟

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿

منم خیلی وقتا از طبقه بالامون صدای بدو بدو میشنوم با اینکه اون تایم خالیه و کسی خونه نیست

یا مثلا نصفه شب که خوابن بازم میشنوم

احتمالا جن خونه ما علاقه زیادی به ورزش و دویدن داره

{ خانم هستم }
اگه خونتون تازه ساخته این ساعتا هوا رو به سردی میره از نشسته ساختمونه سقفش صدا میده تجربه داشتم

صدای پا کوبیدن هست اونم فقط یک دقیقه حدود ساعت ۱۰/۵

بعدش تموم میشه تا فردا همین موقع

۱۰ سال پیش یه خونه مستاجر شده بودیم حومه شهر ویلایی ینی بالاسرت سقف بود. دقیقا همین اتفاق میوفتاد با گوشای خودم میشنیدم، بعد ب خودمون می‌قبولوندیم ک حتما موشی چیزیه ولی خوب میدونستیم پاهای موش همچین قدرتی نداره!!

خونش مشکل داشت بعد ک رفتیم فهمیدیم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡