2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شاید تو کل عمرم فقط10بار خوندم نمازشب رو ولی اصلا ب خاطر حاجت نبوده ب خاطراون حس قشنگی بوده ک ب آدم میده خیلی خوبه خیلی

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

منم خیلی تو نماز شب برای ازدواج زود و خوبم دعا میکنم  برام دعا کنید لطفا اسمم فریباست

لایق باشم چشم عزیزم.

همیشه از خدا خیر و صلاحتون بخواین🙏🙏🙏

خوشبختی یعنی؛ داشتن (تو) و فرزندانی از نسل (تو) 👩‍❤️‍👨
لطفا یکی راهنمایی کنه چجوری میخونن میخوام بهونم امشب

۴ تا دو رکعتی مثل نماز صبح میخونی، نیتش نماز شبه.

بعد یه دو رکعتی به نیت نماز شفع میخونی تو رکعت اول حمد و ناس، تو رکعت دوم حمد و فلق

بعد یک نماز یک رکعتی میخونی به نیت نماز وتر، اول حمد بعد سه بار قل هوالله احد، بعد فلق بعد ناس،  بعد قنوت میکنی و ۷۰ بار میگی استغفرالله ربی و اتوب الیه، بعد ۴۰ بار میگی الهم اغفر للمومنین والمومنات و المسلمین والمسلمات،  بعد ۳۰۰ بار میگی الهی العفو،  بعد ۷ بار میگی هذا مقام عائذ بک من النار ، بعد یک بار میگی رب اغفرلی ورحمنی و تب علی انک انت تواب الغفورالرحیم