2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین😭جوشش

603 بازدید | 21 پست

پوستم خیلی جوشداره جای جوش داره و خشکه🥺میشه حین درمان جوش ابرسان استفاده کرد؟ و اینکه تو یه ماه اول نتیجه ای حاصل میشه؟🥺دکترم گفته شیش ماه طول میکشه حس میکنم جز خشک تر کردن صورتم و روشن تر شدنش تاثیری نداشته هنوز جوش میزنم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری 

بهم قرص اسپیرونولاکتون داد صورتم کاملا اوکی شد همزمان ابرسان هم استفاده میکنم 

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
راستش من رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری  بهم قرص اسپیرونولاکتون داد صورتم کاملا اوکی شد ه ...

به من گفت ازمایشات مشکل نداره ولی هرماه باید ازمایش بدم

ببین من همه چی امتحان کرده 

فقطططط باید 1 استرس نداشته باشی  ۲ اب زیاد بخوری ۳ تا قبل ساعت ۱۲ بخوابی و صبح زود بیدار شی 

من اینارو انجام دادم پوستم اینه شده منی که همشش جوش میزدم ینی روزی ۳/۴ تا جوش میزدم ها 

شبا با پنبه و تونر پوستمو تمیز میکنم و با فیس واش میشورم و کرم میزنم صبح هم فیس واش و کرم 

همین 

راستی برگه ای که توش ازمایشم نوشته بود گم کردم چیکار کنم؟🥺باید برم ازمایش بدم

کد ملیتو بدی ثبت شده ازمایشت

پوست شماهم دهیدارتس نه خشک و بله میشه ابرسان استفاده کرد بشرطی که مناسب نوع پوستت باشه برا جوشم من همیشه به همه روغن درخت چای و پیشنهاد میدم خودم به شدت ازش راضی بودم بدون اینکه ردش بمونه جوشو ناپدید میکنه حتی من موهامم شوره داشت با روغن جوجوبا به موهام زدم شوره هامو نابود کرد

ببین من همه چی امتحان کرده  فقطططط باید 1 استرس نداشته باشی  ۲ اب زیاد بخوری ۳ تا قب ...

مرسی عزیزم انصد دوشنبه استرس امتحان داشتم حالم بد شد معده درد گرفتم🥺

کد ملیتو بدی ثبت شده ازمایشت پوست شماهم دهیدارتس نه خشک و بله میشه ابرسان استفاده کرد بشرطی که مناس ...

مرسی عزیزم❤سیمپل چطوره استفاده کردی؟