2777
2789
والا ما چارنفریم  مامان‌بابا دوتا بچه یکی۲۰ساله یکی۱۰ ساله😐💔

سخت نیس؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رندگی بادوبچه هم زندگی میکنن وسایل و تخت خودم گذاشتم انباری برای دخترمو چیدم اتاقش

ایول

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خوشبحالت لابد بچه هات کوچیکن براماخم وقتی کوچیک بودن مشکلی نداشتیم  الان بزرگ شدن ۵ساله تو فشار ...

۷ و ۴ سال هستن.

دختر بزرگم به شدت وابستست.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
تو خونه ۶۰ متری ۱خوابه  با دوتا بچه ۱۴ و ۱۵ ساله پوستم داره کنده میشه  سختتربن شرایط زندگ ...

من شماهارو میبینم انگیزه میگیرم ب خدا.. همه میتونن با شرایط عالی کنار بیان مهم کنار اومدن با سختی هاس

چرا خیلی خوب میتونی بگی تو اتاقشون بخوابن  شرایط خونت خوبه که

دختر ۷ سالم به شدت وابستست.

از پیشش تکون بخورم میفهمه و شروع به گریه میکنه.

اتاق خابامون هم خاک میخوره.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

خانواده ای رو میشناسم که ۳۰ سال پیش تو خونه ۵۰ متری با سه تا دختر زندگی کردن تا اینکه اونا بزرگ شدن و سر کار رفتن...اما چون نگاه مثبتی به زندگی داشتن اللن یکیشون خارجه..یکیشون شرکت داره و یکی دیگه هم موفقه...اصلا ببینیشون باورتون نمیشه..انقدر که انرژی مثبتن...پدرشون هم شغلش کارگر بود...

الانم خونشون اجاره ای و بزرگه اما دخترا اجارشو میدن....