2777
2789
عنوان

جای خالبراری

79 بازدید | 13 پست

بچه ها یک ماهه ۴ ۵ تا خاله سطحیو با کوتر برداشتم جاشون تقریبا پر شده ولی ردش خیلی مشخصه هنوز یکمم گویش هست

خوب میشه؟ کی منتظر باشم کامل خوب شه؟🥺🥺🥺🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره سه روز زینک زدم از روز چهارمم ترمیم کننده تا الان

بازم هرشب ترمیمم کننده بزن جاش نمیمونه خیالت راحت.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

منم یه خال دارم اگه اصلا برجسته نیس میخوام بردارم درد داشت

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
میزنم روزی ۴ ۵ بار جدی؟ چقدر طول میکشه حدودا؟ شما تجربه داری؟

اره من ۳سال پیش برداشتم .فکرمیکنم ۷.۸ ماه میزدم ترمیمم کننده.جاشون نموند.البته من با لیزر سوزوندم

خالایه صورت براشتن درد نداره اصلا

آخه تو آرایشگاه یکی بهم گفت برمیداره

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
اره من ۳سال پیش برداشتم .فکرمیکنم ۷.۸ ماه میزدم ترمیمم کننده.جاشون نموند.البته من با لیزر سوزوندم

اوو پس خیلی جا داره تا کامل خوب شه

من فکر میکردم باید نهایت یکی دو ماهه بره جاشون

ممنون عزیزم مرسی از راهنماییت

آرایشگر مطمئنه واسه خال برداشتن؟

نمیدونم ولی گفت برا چند نفر برداشتم

اوو پس خیلی جا داره تا کامل خوب شه من فکر میکردم باید نهایت یکی دو ماهه بره جاشون ممنون عزیزم مرسی ...

میدونی بستگی به پوستت داره .بعضی پوستا خودشونو زودتر ترمیم میکنن بعضیا دیرتر.قربونت گلم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792