2777
2789
عنوان

کنکور مزخرف ۱۴۰۲ لطفا کمکم کنین

219 بازدید | 18 پست

بچه ها من تازه فهمیدم عمومیا حذف شدن خیلی داغونم تمام امیدم ب درصد خوب عمومیا بود الان ی سوال مثلا کنکور رشته زبان تخصصیش فقط همون ی درس زبان تخصصیه کلا یعنی؟؟

بله فقط زبانه

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همه میگن مثل اینکه تایید شده من تو خود سایت سنجشم چیزی ندیدم خداکنه دروغ باشه

خبر تایید نشده  تو جوش چی میزنی 

چی رو حساب کتاب بوده که تصمیم گیری این مسعله اونم با این سرعت باشه 

شاید راست باشه اما تا تایید نکردن یعنی دروغه پس مثل بقیه چیزای چرند حذفش کن

خبر تایید نشده  تو جوش چی میزنی  چی رو حساب کتاب بوده که تصمیم گیری این مسعله او ...

اخه فرض کن کلی اراده و امید ب خرج دادم امسال بعد چند سال دوری از درس با ی بچه ۵ ۶ ماهه درسو شروع کردم ک کنکور بدم اگر ی درصدم درست باشه بدبخت شدم من تخصصی خیلی قوی نیستم تمام تکیه ام رو عمومیه خیلی امید داشتم ب امسال ک رویام عملی بشه ولی خورده تو ذوقم میگن تلویزیون اعلام کرده ولی تو خود سنجش هیچی نیس...حرفت خیلی دلخوشم کرد کاشکی واقعا چرند باشه...خیلی ممنونم از دلگرمیت فدات بشم❤

اخه فرض کن کلی اراده و امید ب خرج دادم امسال بعد چند سال دوری از درس با ی بچه ۵ ۶ ماهه درسو شروع کرد ...

منم بچک یکسالشه و برا کنکور زبان میخونم 

منم از مثل تو میترسم چون اگه اینجوری باشه هر چکارم بکنم نمیتونم تخصصی 100بزنم مگر اینکه از شکم مادر انگلیس زبون بدنیا اومده باشم

منم نگرانم امید وارم اشتباه باشه 

نگران نباش حساب کتابی نیست توی کارشون   امروز میزنن فردا میگیرن 

تو طبق روال همیشگیت بخون  ضرر نمیکنی

بله خبر درسته

عمومی ها حذف

زیرگروه ها حذف

کنکور دوبار درسال

تاثیر معدل چهل درصد قطعی 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
منم بچک یکسالشه و برا کنکور زبان میخونم  منم از مثل تو میترسم چون اگه اینجوری باشه هر چکارم بک ...

ای جونم  خدا حفظش کنه چ قشنگ ک شرایطمون مثل همه انشالله هردو موفق بشیم من قبلا کنکور زبان دادم تخصیصش خیلی سخت نیس اگه یکم لغتت خوب باشه و پایه ات ضعیف نباشه از پسش برمیای من رتبه امم خوب شد و قبول شدم بخاطر ی سری مشکلات نتونستم برم بخاطر اینکه دانشگاه ملی قبول شدم نرفتم دوسال محرومیت بهم خورد الان بعد اون دوسالم اینطوری بشه خیلی سخته البته باز برای زبان میشه کاری کرد چون فقط تخصیصش یکیه و زبانه اما برای کنکور ریاضی ک میخاستم بدم خیلی وحشتناک شد قضیه احتمالا دیگه فقط زبانو برم

پس چرا تو سایت سنجش خبری نیس؟؟

عباسپور بارهامصاحبه کرده عزیزم شمابی اطلاعی 

ازسمت خودسنجش هم اعلام شد ازهشت ابان هم ثبت نام واسه کنکوردی هستش

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...