2777
2789
عنوان

وایی مژه مو چیدم

65 بازدید | 8 پست

سلام 

میخواستم با دستگاه بزنم الان دسدم وایی زدم مژه هامو چیدم  

چیکاار کنمم 😬😬😬

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
نترس بلند میشه من یه بار یه کسی بهم گفت بچین مژه هاتو بلند تر میشه آنقدر بد شد و بلندم نشد 😂 نگران ...

الان ینی بلند نمیشه؟! 😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ولی اندازه همون قبلیت میشه کوتاهی مژه اثر نداره برای بلند شدن ولی اندازه قبلیش میشه 

نه خواهر من اصلاا به قصد بلندی کوتاه نکردم اشتباها دستم خورد و مژه هام کوتاه شدن شدن از. مژه های بالام شدن مث مژه های پایینی ینی در این حد کوتاه شدهه 

عمدی نبود اصلا 🥺

نه خواهر من اصلاا به قصد بلندی کوتاه نکردم اشتباها دستم خورد و مژه هام کوتاه شدن شدن از. مژه ه ...

نگران نباش بلند میشه بیرون میری ریمل بزن تا زیاد تو چشم نباشه 

بلند میشه فقط یکم طول می‌کشه چقدر کوتاه شده مگه

شما یادتون چقدر طول کشید تا مژه هاتون بشه مث همون اولش؟