2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاربردی نداره😐مخصوص درست کردن غذای سالم و بدون روغن.خیلی کاربردیه.همه چی میشه توش درست کرد 

والا من هرجا میرم میپرسم میگن کاربرد نداره.بعدشم شما میگی غذای سالم و بدوم روغن بدرد کسایی میخوره ک گیاه خوارن الان از ۱۰۰ نفر ۵ نفر گیاه خواره تو زود پزم میشه روغن نریزی 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
والا من هرجا میرم میپرسم میگن کاربرد نداره.بعدشم شما میگی غذای سالم و بدوم روغن بدرد کسایی میخوره ک ...

غذای سالم چ ربطی ب گیاه خواری داره عزیزم.مرغ ،ماهی.پیتزا میشه توش درست کرد

ای آنکه کارش مهربانیست♥️
غذای سالم چ ربطی ب گیاه خواری داره عزیزم.مرغ ،ماهی.پیتزا میشه توش درست کرد

خب پیتزا ک بدون روغن نمیشه ک مرغ و ماهیم میتونی تو فر بپزی ینی ی هوا پز هم کار فرو انجام میده هم زودپز؟😑پس یدونه هوا پز بخریم بزاریم خونه دگ قابلمه و فر و زود پز نخریم

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
خب پیتزا ک بدون روغن نمیشه ک مرغ و ماهیم میتونی تو فر بپزی ینی ی هوا پز هم کار فرو انجام میده هم زود ...

برا درست کردن پیتزا روغن میزنید زیرش؟؟😐😐داشتن هواپز در کنار وسایل دیگه،خوبه،باعث تغذیه سالم میشه.اسی درمورد هواپز گف،شما گفتی کارایی نداره،منم گفتم هرچی دلتون بخواد میتونین با هواپز درست کنین،دگ حالا هرچی میخواد اسی بخره

ای آنکه کارش مهربانیست♥️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792