2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭💔

337 بازدید | 12 پست

پسرموبردم ازمایش غربالگری کف پا،امروززنگ زدن تیروییدش باید۵باشه اما۶بوده فردابیارش برای تکرارآزمایش..آروم وقرارندارم ازاون موقع همون موقع زدم زیرگریه😭خودم کم کاری تیروییدداشتم دارومصرف میکردم..تروخدادعاکنید دومیش نرمال باشه میدونم اگرزودبفهمی مشکلی پیش نمیاد وبایددارومصرف کنن..ولی دوست ندارم بچم ازالان داروی تیروئیدبخوره😭💔

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی😢😢😢 ان شاالله این آزمایشش نرماله و اشتباه شده

ان شاالله😭🙏

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

نگران نباش جای معتبر بردی؟؟ اگه ن مثلا بهداشت بردی ببر جای دیگه وقتی قراره دوباره بگیرن چه کاریه جای مطمین ببر چون مهمه منم دارو میخوردم بچمم ۳۶ بدنیا اومد گفتن ۳ بار بیار اولیش خوب بود دوم و سوم و درگیر یبوستش شدم یادم رفت ببرم هیچی نیست نترس

ان شاالله😭🙏

نگران نباش.بچه خاهر شوهرم دفعه اول کم کاری تیرویید نشون داده بود بار دوم که ازمایش داد خوب بود.انشالله از شماهم خوب باشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نگران نباش جای معتبر بردی؟؟ اگه ن مثلا بهداشت بردی ببر جای دیگه وقتی قراره دوباره بگیرن چه کاریه جای ...

اره بهداشت بردم..ببرم کجا؟ازمایشگاه یعنی؟

نگران نباش.بچه خاهر شوهرم دفعه اول کم کاری تیرویید نشون داده بود بار دوم که ازمایش داد خوب بود.انشال ...

ان شاالله دعاکن برام تروخدا😭💔

ان شاالله دعاکن برام تروخدا😭💔

توکلت بخدا باشه خاهر.

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره بهداشت بردم..ببرم کجا؟ازمایشگاه یعنی؟

اگه تهرانی من نسل امید توی خ افریقا رو میشناسم از نت شماره بردار توضیح بده و سن نوزاد و بگو ببین قبول میکنن ببری نشد ازمایشگاه نیلو هم هست ولی نسل امید بهتره