2821
2789
عنوان

برم منت کشی ؟؟؟

140 بازدید | 6 پست

یک ماه پیش کات کردیم ؛ بحثمون هم بی نهایت ساده بود ؛ قرار بود جمعه بریم بیرون ؛ نیومد ؛ منم گفتم خدایش من الویت چندم تو هستم ؛ خواهرم و نامزدش همش بیرونن ولی تو هیچوقت نیستی ؛ حالت قهر قطع کردم و دیگه زنگ نزدم به امید تماس اون ولی اونم نزد که نزد 

دیگه یک ماه کات شده

زنگ زدن برای چی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ماهه بهت زنگ نزده؟به امید چی باید بری منت کشی ؟ یارو سه ماهه بهت زنگ نزده اصلا بود و نبودت براش مهم نبوده ، نرو ، زنگ نزن ، تماس نگیر ،خودتو کوچیک نکن ،اون اگه میخواست خودش زنگ میزد خودش پیام میداد ،دنبال بهونه بوده ، بلاکش کن اصلا 

نه خودت کوچیک نکن وا

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

2825
2823
2791
2779
2792