2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 32 پست
آره واقعا زن و شوهر بدون هم برن خوشگذرونی اون یکی بمونه تنها واقعا معنی نداره

اره ما همه کار هامون شده تنهایی ببخشید رابطه که کلا تعطیل اون همش بیرون وقتی هم خونس بیخیال و خونسرد کم حرف و بی توجه به همه چی مثه مجسمه خیلی وقتا هم که اصلا خونه پیداش نیس شبا نمیاد یا دیر میاد کلا آزاده منم همش گرفتار و حرص و جوش و ناراحتی و بچه داری بچمم با کوچکترین تب تشنج میکنه بخاطر این ویروس جدید زودی تب و فورا تشنج همه سختی ها ماله منه فک کرده همه چی با پول حل میشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ولی کاش میرفتی حالا بیرون میبره خوش میگذره یا خسیس بازی در میاره؟

نه از لحاظ پولی ده تومن تو جیبش باشه برگشتنی یه هزاری شاید ته جیبش پیدا بشه ولی چه فایده اینگار با ببخشید یه مجسمه رفتی بیرون خودم میگم ادم هیچی نخره هیچی نپوشه ولی همش با هم خوش باشه اما همه چی الکی پول داشته باشه خرج میکنه حسابی ولی من اصلا اینطوری دوس ندارم دوس دارم بیرون میریم یه بستنی بخوریم ولی با دل خوش هیچی دیگه هم نمیخوام 

[QUOTE=256779383]نه از لحاظ پولی ده تومن تو جیبش باشه برگشتنی یه هزاری شاید ته جیبش پیدا بشه ولی چه فایده اینگار با ب منظورت اینه باهم حرف نمیزنین یا صمیمی نیستین؟دلخوشی به نظر شما چطوریه؟

[QUOTE=256779383]نه از لحاظ پولی ده تومن تو جیبش باشه برگشتنی یه هزاری شاید ته جیبش پیدا بشه ولی چه ...

ببین از لحاظ مالی من خودم پس انداز دارم اونم وضع مالیش خوبه کلا از لحاظ مالی مشکلی نداریم و تا من حرفی میزنم اون فک میکنه همه چی با پول حل میشه ولی کلا من محبت میخوام علاقه میخوام ببخشید یه هم خوابی با عشق و علاقه میخوام یه تفریح عاشقانه یه زندگی پر محبت اون خیلی سرده بیخیاله و فک میکنه همه مشکلات فقط با پول حل میشه یعنی چون پول داره دیگه مشکلی نداریم 

[QUOTE=256779383]نه از لحاظ پولی ده تومن تو جیبش باشه برگشتنی یه هزاری شاید ته جیبش پیدا بشه ولی چه ...

من خودم چون از مالی تامین هستم دل خوشی را تو یه چی دیگه معنی میکنم هر کس به نوع کمبود خودش دل خوشی را اونجور معنی میکنه برای من دوست داشتن و محبت دل خوشیه