2777
2789
عنوان

حسادت خواهر

704 بازدید | 37 پست

بچه ها من یه خواهر بزرگتر از خودم دارم که 9 سال هست ازدواج کرده و خارج از کشور زندگی میکنه ، اما متاسفانه با خانواده ای وصلت کرده که خسیس هستن و براش کاری نمیکنن ، الان من تو دوران آشنایی با شخصی هستم  که به نسبت دست و دلبازن ، خواهرم خیلی حسادت میکنه الان اومده پیشمون 6 ماه بمونه ، امروز باهاش بحثم شد ، همش از ما طلبکاره ، از خانواده همسرش هیچ انتظاری نداره ، چطوری این 6 ماه تحملش کنم ؟؟ تو یه خونه هستیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعي كن همه چيو جلوش نگي و رابطتونو خيلي براش توضيح ندي 

كلا بزار تو خُماري بمونه 

خيلي بده حسادت نزديكان

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
اگه نمیریزن سرم منم موافقم نمیدونم چرا 

برا منم اینطوریه ازدواج کرده یکار کوچیکی برام خانوادم بکنن برای دل خوشیم 

حتی اگه ی لباس خوشگل باشه

میاد نگا میکگه مبارکم نمیگه فقط میگه برا من ک ازین کارا نکردن خوشبحالت در حالیکه شوهرش هرروز براش لباس میخره من هر فصل یبار

سعي كن همه چيو جلوش نگي و رابطتونو خيلي براش توضيح ندي  كلا بزار تو خُماري بمونه  خيلي ب ...

باشه عزیزم حتما ، اما مثلا یکسری چیزها چون تو خونه هست میفهمه ، مثلا خواستگارم برای خواستگاری یه جام گل آورد ، برگشته میگه من که اصلا نپسندیدم گلی که برات آوردنا   

منم خواهر بزرگترم همینجوره مخصوصا اوایل ازدواجم که تا چند ماه باهام بدرفتاری میکرد وحرف نمیزد وشوهرم فهمیده بود می‌گفت چرا مثل همه خواهرا باهم خوب نیستید ،من کلا هیچیو از زندگیم بهش نمی‌گم ،ولی دوست داشتم اینجوری نبود  باهم خوب بودیم ،هییییع

یا رفیق من لا رفیق له