2821
2789
عنوان

منم دیدممممم

293 بازدید | 24 پست

اومدم بیرون با عینک ی لحظه نگا کردم، دیدم

انگار ی توپ جلو خورشیدههههه

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم حیاط ببینم چ خبره 😂

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
نرو

عه چرا

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
کدوم شهری

تهران

هنوزم کامل نشده ی ده دیقه دیگ کامل میشه

نری ها تو رو خدا نکن نکن

چرا 

نکن اینکارو  من شبکیه چشمم سوخته و تار میبینم دکتر گفته به خاطر نگاه به خورشید گرفتگیه

با عینک ی بار دیدم

پس چرا هوا تاریک نیسسس

نمیدونم من ک نگا کردم انگار نصف خورشید نبود ولی بقیش افتاب میزد بیرون😂

2823
2791
2779
2792