2777
2789
عنوان

مبلغ آورده متقاضیان مسکن ملی۱۴۰۱

1820 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی اطلاع داره الان مبلغ آورده متقاضیان طرح مسکن ملی تو شهرستان ها چقدر هست؟تا چند ماه پیش میگفتن ۲۰۰میلیون باید خودمون بدیم ۳۰۰هم وام میدن ولی الان انگار میگن مبلغش به ۳۲۰تا۴۰۰هم رسیده و احتمال افزایش ازاین مبلغ هم هس ما شهرستان هستیم یعنی احتمال داره همون ۲۰۰باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا چخبره ما توکلان شهریم گفتن واریزی اولش ۴۰ تومنه

خب اره واریز اول ۴۰هس ولی مبلغ کلی که در طی این دوسه سال باید خودمون پرداخت کنیم میخوام بیینم چقدره که حساب شده بریم جلو بعدش ندونیم از کجا جور کنیم 

بله گفتن مبلغها دقیق نیس متغیره حتی همین ۳۰۰ رو هم که شما گفتین باز رد کردن گفتن دقیق مشخص نیس به هرمرحله از ساختمون که رسیدیم اونموقع میگیم چقد واریز کنید.راستی شما شهرستانید واریز اولیه هم دارید؟یا وامو میریزن حسابتون و خودتون برید بسازید؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
بله گفتن مبلغها دقیق نیس متغیره حتی همین ۳۰۰ رو هم که شما گفتین باز رد کردن گفتن دقیق مشخص نیس به هر ...

وای این جوری خیلی بده آدم نمیدونه دقیق چقدره که برنامه ریزی کنه ببینه میتونه یا نه 

واریز اولیه همون ۴۰تومن هس 

من داییم داره اقدام میکنه رفته دنبال کاراش و گفتن ۴۰بریزه و بقیه مبلغ هم دیگه خورد خورد هر دفعه نیاز شد بهت میگن بدی 

بله گفتن مبلغها دقیق نیس متغیره حتی همین ۳۰۰ رو هم که شما گفتین باز رد کردن گفتن دقیق مشخص نیس به هر ...

به نظرتون برم بنیاد مسکن بهم دقیق جواب میدن که چه جوره و چه مبلغ هس؟

شما از کجا اطلاعات میگیرید ؟

من از گوگل میخونم نمیدونم راسته یا دروغ 

شما از کجا اطلاعات میگیرید ؟ من از گوگل میخونم نمیدونم راسته یا دروغ 

من رفتم اداره اش اونجا پرسیدم گفتن.

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
به نظرتون برم بنیاد مسکن بهم دقیق جواب میدن که چه جوره و چه مبلغ هس؟

نه خودشونم نمیدونن فقط الان آورده اولیه ۴۰ تومن قطعیه بعدشم که هر مرحله اسمسش میاد به من گفت متراژ بالا تعداد طبقات بالا برداری مبالغ بیشتر میشه

نه خودشونم نمیدونن فقط الان آورده اولیه ۴۰ تومن قطعیه بعدشم که هر مرحله اسمسش میاد به من گفت متراژ ب ...

مرسی عزیزم 

حالا من فردا میرم بنیاد مسکن یه پرس و جویی میکنم بیینم چی میگن 

من رفتم اداره اش اونجا پرسیدم گفتن.

البته این قیمت ۳۲۰تا ۴۰۰که من خوندم تو گوگل ،گفته بودن شهر پرند و پردیس تهران هس 

به خاطر همین میگم شاید شهرستان این قیمت نباشه 

البته این قیمت ۳۲۰تا ۴۰۰که من خوندم تو گوگل ،گفته بودن شهر پرند و پردیس تهران هس  به خاطر همین ...

اتفاقا ما برا پرند ثبتنام کردیم اینو بهم گفت