2777
2789
یعنی چنتا بخریم؟

۴ ۵ تا شلوار

۳ تا مانتو یا همون بلوز دکمه دار (اینایی که جلوشون دکمه داره خیلی راحته)

دو سه تا زیردکمه رکابی یا همون بادی

و یکی دوتام رکابی تا وقتی که نافش نیفتاده.. زیردکمه ام میشه پوشوندا ولی بعضیا دوست ندارن رکابی میپوشونن

تکی بخری بهتره سرویس نخر واقعا تیکه های اضافی زیاد داره.. اینا واسه من کاربردی تر بودن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب دو سه هفته دیگه سرد نمیشه هوا؟ فعلا تو وسایلا گزاشتم که لازم شد ببرم میترسم مریض شه

هرچقدم سرد بشه دیگه ما خودمونم نهایت یه کاپشن میپوشیم بچه هم با سرهمی و دورپیچ کاملا گرم میمونه نگران نباش

فقط واسه اینکه باد سرد نره تو دماغش حتما یه پارچه نازک بنداز رو صورتش که از پتو بیرون میمونه.. پتو نپیچی رو صورتشا خفه میشه طفلک 😆

هرچقدم سرد بشه دیگه ما خودمونم نهایت یه کاپشن میپوشیم بچه هم با سرهمی و دورپیچ کاملا گرم میمونه نگرا ...

باشه مرسی که از راهنماییت😅اصن شدیدا استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم

باشه مرسی که از راهنماییت😅اصن شدیدا استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم

بعدم هرچی گرمتر نگهش داری زردیش می‌ره بالاتر

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

عهههه نمیدونستم😳

اره دیگه 

من بچه هام زردی بالا داشتن همه دکترا میگفتن خنک نگهش دار

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز