2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

239 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دوستم بچش پسره و چهار ماهشه حالا میخواد بچشو ختنه کنه مرده از استرس میگه میترسم غش کنه به نظرتون ختنه انقد وحشنتاکه تجربه هاتونو بگین تا باهاش حرف بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خصوصی ببره بیهوش میکنن و بخیه میزنن راحته اما اگه بخواد بیمارستان ببره حلقه میندازن و سر میکنن.. بنظرم حلقع سخته.. بخیه خیلی راحته. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

پسر بیچاره من غشششش کرد 

بدترین روز عمرم بود 

یادش میفتم قلبم تیکه تیکه میشه 

فقط خاستم اطلاع بدم 

لطفاً لایکم نکنید اصلا دوست ندارم بیام دوباره تو تاپیک اذیت میشم یاد اون روز میغتم 

دیگه این همه بچه رو ختنه میکنن هیچی هم نمیشه ترس نداره،تازه من تو فکرم پسرم دنیا اومد بند نافش ک افتاد ختنه کنم،کلا تو خانوادمون طولش نمیدیم زود ختنه میکنیم بچه رو

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بیحسی میزنن عزیزم درد زیادی نداره زودتر ببره بهتره حتما دکتر خوب ببره تحقیق کنه

من هر دو پسرامو یک ماهگی بردم، با روش سنتی ختنه کردن، بخیه زدن پسر بزرگم دو بخیه، کوچیکم چهارتا بخیه

فقط موقعی ک ختنه میشدن گریه کردن و وقتی میخواستم اولین بار جیش کنن

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

تحقیق کنین قبل ختنه و دکترها (نمونه کارهاشون) حتماً سرچ کنین حتماً مقایسه بکنین! خیلی مهمه!!

تعریف لازم ندارن!

خیلی شریف و خونسرد و مسلط به کارشون بودن

وقتی رسیدیم دو پرستار بسیار مودب و مهربان ما رو تحویل گرفتن

اونروز ما نفر دوازدهم ختنه بودیم مطب شلوغ بود اما چون سروقت اومده بودیم

نیمساعت بیشتر معطل نشدیم حتما وقت قبلی بگیرین

ختنه فقط ۷ دقیقه شاید کمترم طول کشید اصلا گریه نکرد باورم نمیشد!

کاملا آروووم و خوش به حالش! بود داشت بازی میکرد تلویزیون بودبالا سرش داشت اونو نیگا میکرد

الان با اینکه چند ماهی گذشته

جناب دکتر بلندی عزیز خداحفظتون کنه

خیال ما مادرا با وجود اساتید باتجربه ای مثل شما راحته!