2777
2789
عنوان

حاملگی

214 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من ده روز بود آنفولانزا گرفتم الان خوب شدم 3روزه که سردردو سرگیجه دارم دهنمم همش یه مزه ی آهن میده بیحالم همش به نظرتون میتونه علائم بارداری باشه 3روزم مونده به پریودیم چیکار کنم به نظرتون بی بی چک بزنم یا زوده؟ 

بزن بیبی چک

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود نیست؟ آخه هنوز 3روزمونده به پریودیم 

اگ باردار باشی  حداقل هاله رو میندازه

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
برا من یکی دو روز گذشته بود از موعود زدم نشون داد  خب اینا علائم بارداری نیس  زیر شکم در ...

ما اقدامیا دل تو دلمون نیس حتا اگته دلمون بدونیم منفی هستیم بازم ی امیدی میگه برو بی بی بزن بلکه فرجی بود😁

برا من یکی دو روز گذشته بود از موعود زدم نشون داد  خب اینا علائم بارداری نیس  زیر شکم در ...

نه من قبلا حامله شده بودم تو عقد نه درد کمر داشتم نه درد شکم فقط دهنم مزه آهن میداد و شکمم سنگین شده بود 

ما اقدامیا دل تو دلمون نیس حتا اگته دلمون بدونیم منفی هستیم بازم ی امیدی میگه برو بی بی بزن بلکه فرج ...

من ۸ ماه اقدام بودم 

دو ماه اول هیییی بی بی چک زدم همشششش

بعد دیدم فایده ندارد بیخیال شدم 

دیگ پنج ماه نزدم 

این آخرین بار یهو شوهرم گف میش بزنی گفتم ن هنوز یکی دو روز گذشته چرا بزنم تو ک میدونی پنج شیش روز همش عقب میندازم گف ب دلم افتاده گفتم درد پریود دارم گف دلم بهم دروغ نمیگ خانوم 

خریدم صبح زدم مثبت شد 

ما اقدامیا دل تو دلمون نیس حتا اگته دلمون بدونیم منفی هستیم بازم ی امیدی میگه برو بی بی بزن بلکه فرج ...

نه عزیزم من تازه عروسی کردم اصلا دوست ندارم حامله باشم فقط سرگیجه و حالت تهوع اذیتم میکنه میخوام ببینم واسه حاملگی یا نه 

نه من قبلا حامله شده بودم تو عقد نه درد کمر داشتم نه درد شکم فقط دهنم مزه آهن میداد و شکمم سنگین شده ...

آها علائمت فرق داره

خو ببین چن روز تحمل کن بعد بی بی چک بزن الان امکان داره کاذب باشه

من ۸ ماه اقدام بودم  دو ماه اول هیییی بی بی چک زدم همشششش بعد دیدم فایده ندارد بیخیال شدم&nbs ...

مبارکت باشه عزیزم