2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام لازک کنم ولی مطالعم زیاده اسیب نمیزسه به چشم؟  چندوقت بعد میتونم مطالعه داشته یاشم؟

هفته اول که از شدت اشک و سوزش نمیتونی چشاتو باز کنی و فقط باید تو یه اتاق تاریک با عینک آفتابی باشی و استراحت کنی

نور خورشید و نور لامپ نباید بهت بخوره

قطره ها و دارو ها سر وقت باید خورده بشه و هر فعالیتی داری مثل همون مطالعه و کار با کامپیوتر و گوشی دو ماه بعد

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
چون دکترا همدیگه رو قبول ندارن واسه عمل که بدن یکی دیگه عمل کنه.  اگه میشد خودشون مال خودشونو ...

😐😐😐😐😐 شوخیشم خنده داره!!

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
آخه من هرچشم پزشکی رودیدم عینکیه میگم شایدعوارض داره

چون همونطور که یکی از اعضا گفتن

لازک برای دید دقیق مثل جراحا و ... خوب نیست

در ضمن لازک بی عوارض هم نیست...احتمال خشکی چشم داره و مراقبت های یکی دوماه اولش خیلی مهمه و اشک چشم مصنوعی هم باید به طور مرتب استفاده بشه

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

اطراف من هرکی عمل کرده همشون این حرفو میزنن ک ای کاش زودتر انجام میدادیم 

انقدر فریبنده اس این جمله شون ک منم میخوام برم عمل کنم هرچه باداباد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗