2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام لازک کنم ولی مطالعم زیاده اسیب نمیزسه به چشم؟  چندوقت بعد میتونم مطالعه داشته یاشم؟

هفته اول که از شدت اشک و سوزش نمیتونی چشاتو باز کنی و فقط باید تو یه اتاق تاریک با عینک آفتابی باشی و استراحت کنی

نور خورشید و نور لامپ نباید بهت بخوره

قطره ها و دارو ها سر وقت باید خورده بشه و هر فعالیتی داری مثل همون مطالعه و کار با کامپیوتر و گوشی دو ماه بعد

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
چون دکترا همدیگه رو قبول ندارن واسه عمل که بدن یکی دیگه عمل کنه.  اگه میشد خودشون مال خودشونو ...

😐😐😐😐😐 شوخیشم خنده داره!!

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
آخه من هرچشم پزشکی رودیدم عینکیه میگم شایدعوارض داره

چون همونطور که یکی از اعضا گفتن

لازک برای دید دقیق مثل جراحا و ... خوب نیست

در ضمن لازک بی عوارض هم نیست...احتمال خشکی چشم داره و مراقبت های یکی دوماه اولش خیلی مهمه و اشک چشم مصنوعی هم باید به طور مرتب استفاده بشه

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

اطراف من هرکی عمل کرده همشون این حرفو میزنن ک ای کاش زودتر انجام میدادیم 

انقدر فریبنده اس این جمله شون ک منم میخوام برم عمل کنم هرچه باداباد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗