2777
2789
عنوان

خرجای زندگی

147 بازدید | 17 پست

افسردگی گرفتم ، هرچی شوهرم زحمت می کشه حقوق به هیچ جا نمیرسه ، اجاره ، خرج خونه ، اصلا می مونی چکار کنی ؟کاش نمی گفتن چرا یه دونه بچه، بخدا موندیم ، آینده چی  میشه ، ناشکری نمی کنم الهی شکر ولی واقعا سخت شده

مثل ما🥲امروز سومه ما نهایت یکونیم دوتومن مونده برامون

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حقوق دونفر ادم شده یه قالب یخ جلوی خورشید ظهر تابستون 

شلغم کیلویی بیست تومن!!!!!!!کی باور میکنه؟ حرفم بزنی میگن فلانی بیساری 

یه مهمونی پنج نفره با یه نوع غذا و دوتا پرتقال ونارنگی میشه بالای یه تومن بعد با وقاحت میگن ازدواج چرا کمه بچه چرا کمه خدا فقط فریادرسی کنه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
خدا حفظش کنه واست..صبرکن ان شاالله خونه دار شدی دومیو بیار..مردم حرف زیاد میزنن

قربونت برم من الان سی نه سالمه   خونه دارشدن به این زودیا نیست پس باید چشم به روی همه چی ببندم