2777
2789
عنوان

دخترم............. 😂😂😂😂😂

334 بازدید | 21 پست

خیلی به شدت رو وسایلش حساسه یعنی مثل چشماش از وسایلش نگهداری میکنه خیلی تمیز و مرتبه همیشه اتاقش حالا مداد رنگیشو تراشونده میگه کهنه شده داره گریه میکنه چی بگ آخه بهش😂😂😂😂😂😂

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط عکس

از چی آخه از بچم؟ پخش میشه😐

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

اخی نازی  چند سالشه؟ چیکار کردی که اینقدر مرتب و تمیزه؟؟؟

۶ سالشه از یک سالگی هرجارو کثیف میکرد سریع دستمال میدادم خودش تمیز کنه اتاقشو هم هیچوقت مرتب نکردم 

نذار مرتب بودنش به وسواس تبدیل بشه بگو مرتب بدون یعنی از تمام وسایلش تا اونجایی که میشه استفاده کنه 

کاربرسابقم تا ابد  همیشه بدترین ها قویت میکنه بهترین ها دلتنگت میکنه..
نذار مرتب بودنش به وسواس تبدیل بشه بگو مرتب بدون یعنی از تمام وسایلش تا اونجایی که میشه استفاده کنه& ...

ممنونم🎀🥰

2790
2778
2791
2779
2792