2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر موقع خدا بخواد میگیره 

میگن تخمک ۱۴ روز قبل از موعد آزاد میشه و دوسه روز بعدش از بین میره ولی من آدم میشناسم یک روز قبل از موعد اقدام کرده و حامله شده.


واقعا اعتقاد دارم همه چیز خواست خداست

 بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

اون روزی که که ترشحات تخم مرغی داری تا ۳۶ساعت بعدش نزدیکی کن،و بعد از تخمک گذاریت دیگه جلوگیری کن یا طبیعی یا با کاندوم

سختی ها تموم میشه و روزی که طعم شیرینی رو بچشم نزدیکه  
منم تو اقدامم سیکلم ۳۲ روزه بود از وقتی اقدامم ۱۰ روز عقب میندازم طبیعیه

احتمالا طبیعیه ولی به دکترت بگو ،دکتر من گفت تا ۵روز طبیعیه

سختی ها تموم میشه و روزی که طعم شیرینی رو بچشم نزدیکه  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز