2777
2789
عنوان

میگن تو عصبانیت

323 بازدید | 34 پست

میگن آدم تو دعوا و عصبانیت ذات واقعیشو رو میکنه راسته 

مامانم نقشه داره سهم ارثمو ازم پس بگیره سر جریان ازدواجم امر کرد با کسی ک خودش خوشش اومده گفتم ن خودم ۵۰درصد راضی بودم ولی چون مامانم نیومد شهرشون تحقیق گفتم نمیخام 

گفت بگی ن میندازمت بیرون از خونه قبلا یبار انداخته خ زجر کشیدم ایندفعه گفتم باشه سهمم بده بعد عقد داد خونه است زد بنامم منم بعد دوسال عوضش کردم و بزرگتر و شیکتر خریدم و ذره ذره جای بدهی هام پر کردم 

حالا شوهرم ک ازاول بد و کلاهبردار دراومد هیچ ب اصرار مامانم داریم طلاق میگیریم اونم هیچ 

میگ بعد طلاقت جهازت مال خواهرت باید بدی 

خواهرم ازم بزرگتره کارمند و پولدار و مجرده 

واس خونم نقشه کشیده بده ب داداشم ک مجرده اونم خودش سهم خونش گرفته بعلاوه ماشین پژو 

پارسال از دهن داداشم پرید ک مامانم قول خونمو ب اون داده 

قول دختر چشم آبی فلان داییمو بهش داده اینجوری کشوندتش تو تیم خودش 

الان زنگید بحثمون شد یهو گفت آره شوهرت باخودش گفته این خونشو از مامانش دزدیده منم ازش بدزدم گفتم چ دزدی سهمم بوده همونجور ک ب بقیه بچه هات دادی سریع حرف تکرار کرد بعد قطع کرد 

طلاق که گرفتی تنها زندگی کن اصلا فک کن کسیو نداری نه زنگی نه رفت و امدی باهاشون نداشته باش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قرار بعد جدایی برگردی خونه مادرت ؟ میتونی تو خونه خودت با جهیزیت بمونی . کسی هم کاری نمیتونه بکنه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من خودم تو عصبانیت چرتو پرت میگم

گوش نده بهش کار خودتو بکن کینه ی مادرتم به دل نزن که فقط خودتو پیر میکنی

هرگز نخوری غصه حرف دگران را       گور پدر هرکه بخواهد بدمان را❤️

این ارث از پدرت هست یا از اول مال مادرت بوده همه چی ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

اکثر مادرا بین بچهاشون فرق میذارن خواسته یا ناخواسته هرکیم میگ ن دروغ میگه

الحمدلله خونه ک داری وسایلتو ببر بچین راحت زندگیتو کن نمیتونن از چنگت در بیارن ک. لازم شد قطع رابطه بکن ولی کوتاه نیا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خونه به نامت نیست مگه؟ 

بنامم هست ولی منو زیر نفوذش گرفته همجوره. خونه نزدیک منطقه مامانمم شماره همسایه هارو داره آمار همچی رو داره بفروشم قبل فروختنم میفهمه باید اول ازش دور بشم برم یجا ک آدرسم نداشته باشه بعد خونمو بفروشم 

یا خدااااا هنوز طلاق نگرفتی به فکر اینه خونه رو ازت بگیره ،اگر طلاق گرفتی تو همین خونه تنها زندگی کن روی پای خودت نزار جلوی چشمت همه چی تو ازت بگیرن بگو طلاق گرفتم ولی میخوام مستقل زندگی کنم نه اینکه زندگیمو از ریشه بزنین به جای اینکه مرحم بشن بیشتر زخم میشن و به مشکلات ادم اضافه میکنن جدی و مصمم با مامانت حرف بزن وسایل خونتم نزار کسی بیاد ببره 

بنامم هست ولی منو زیر نفوذش گرفته همجوره. خونه نزدیک منطقه مامانمم شماره همسایه هارو داره آمار همچی ...

تا بنامته هیچ کاری نمیتونه بکنه . تو هم تهدیدش کن که به همه میگی زندگیتو به هم زده . (نیاید بگید مادرشه فلان . مادر واقعی با زندگی بچش بازی نمیکنه ) شاید از ترس ابروش کشید عقب تا زمان داشته باشی بفروشی و جدید بخری 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
مگه خودش نگفته با این آقا ازدواج کن خب تو هم بگو اگه زیاد حرف بزنی میگم چطور منو مجبور کردی زن یک کل ...

خ حیله گره چون پارسال جلو وکیلم آقاست و خود مامانم میشناختش بهم معرفیش کرد دعوامون شد گفتم تو منو مجبور کردی ب دروغ جیغ داد کرد گفت خودت عاشقش شدی و گفتی فقط همین درحالیک دقیقا مامانم این حرف زد گفت یا همبن یا میندازمت بیرون ساعت ۴صبح تهدیدم کرد شب قبل خواستگاری 

وکیلم مامانم دیگ شناخته بهم گفت من ابرو دارم تو ساکت بشو ساکت شدم مامانم باز دروغ چسبوند و سریع رفت .بعد وکیلم گفت میدونم مادرت دروغگویه چون اوایل با چادر کهنه میومد من فک کردم نداره ازش نصف قیمت میگرفتم بعد پز داد فلان‌جا مغازه چنتا داریم چنتا خونه فهمیدم ظاهر و باطنش یکی نیس