2777
2789
عنوان

شوهرم ۱۴۰۰ داده

466 بازدید | 18 پست

یک میلیو چهارصد برا خرید پاییزم بنده خدا همین قدر تونست بده اما نیاز واجب دارم پالتو کفشو شلوار مشهدیم اما هرچی حساب میکنم کم میاد😔همشونو لازم دارم کفش  واقعا ندارم تا دیروز کهنه شده بود دیروز کلا پاره شد شلوار یدونه راحتی مشکی داشتم بیرون میپوشیدم الان هواسرد شده پالتوهم  ک واجبه دوروز پیش سرما خوردم کلیه هام درد میکنه.چکار کنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سلام من تهران هستم چه سایزی هستی من یه پالتوی سبز پررنگ دارم سایز 38 خیلی هم خوش دوخت هست نو ح ...

من سایزم ۴۶ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بجای پالتو،بافت بخر

یا اگه بلدی کاموا بگیر بباف،البته الان یه کم دیره 

شلوار قیمت کن،بعد اگه خیاط آشنا سراغ داری هم قیمت دوخت بگیر اگر پایین تر میفتاد برو سایت نساجی بروجرد پارچه شلواریاش عالی و ارزونن بخر بده بدوزن

کفشم بگردی قیمت مناسب پیدا میکنی

دور کلبه هاتم میری بیرون شال ببند

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
بجای پالتو،بافت بخر یا اگه بلدی کاموا بگیر بباف،البته الان یه کم دیره  شلوار قیمت کن،بعد اگه ...

ممنون عزیزم نساجی بروجرد شعبه دیدم نزدیکه

از سالمد خرید کن خیلیییی ارزونه من یه کاپشن گرفتم ۲۵۰ خیلی خوب بود

سالمد چیه؟ سایته

سالمد چیه؟ سایته

آره سایت سالمد

گوگل کن میاد

خداییش قیمتاش خیلی پایینه

من از کاپشنم خیلی راضیم

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859

اسی ما از بجنورد میایم مشهد خرید میکنیم بخاطر ارزون تر بودن لباسها

۱۷شهریور قیمتاش ک خوبه برو همونجا خرید کن

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
ممنون عزیزم نساجی بروجرد شعبه دیدم نزدیکه

شعبش خوبه

ولی سایتش گاهی تا ۸۵ درصدم تخفیف میزنه

من چند ماه پیش ۴ تا شومیزی و دوتا شلواری برای خودم،۷ تا پیراهنی برای دخترم(۴ ساله) بعلاوه ۳ متر ملافه خریدم ۵۰۰

درصورتی که همون شومیزا رو مادرم حاضری خریده بود دونه ای ۲۵۰ شلواراشم دونه ای ۲۵۰

ببین چقدر اختلافش میشه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد