2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیتونی

1737 بازدید | 88 پست

میخوام برم مشهد ارتودنسی کنم،ماهی یبار باید برم،به شوهرم میگم تو که نمیتونی همش منو ببری و بیاری !ماشینو بده تا خودم رانندگی کنم!

میگه تو نمیتونی اونجا خیلی شلوغه دست و پاتو گم میکنی!

من خودم کاشمرم،اینجا هم ترافیک زیاده!اخه چه فرقی داره؟

به نظرتون به حرفش گوش کنم یانه؟ منو دست کم گرفته😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم شوهر میکردما چندوقت پیش خداروشکرررر نیافتادم تو این هچل بزرگ 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

کارتو انجام بده اگه دعواتون نمیشه

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

منم ارتو کردم اه بدترین چیز بود دکترم خوب نبود مدت زمان زیادی طول کشید دندونام خیلیاشون از بین رفتن اگه خواستی ارتو بکنی حسابی از چندنفر بپرس کارشو اوکی دادن برو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
داشتم شوهر میکردما چندوقت پیش خداروشکرررر نیافتادم تو این هچل بزرگ 

حالا اگه کیس خوبی بود شوهر کن... همچین هچل هم نیستا

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اصلا میرم مشهد،ماشین رو یه جای خلوت پارک میکنم ،بعدش میرم مترو یا واحد ،کارمو انجام میدم،برمیگردم،نظ ...

مگه تو شهرتون دندونپزشک نیست؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔