2777
2789
عنوان

امتحان رانندگی 🥴😑

253 بازدید | 15 پست

بچه ها من ساعت ۸ امتحان شهری دارم 

ولی چون اصلا اصلا تمرین نکردم مرددم برم یانه 

بنظرتون همینجوری برم یا نه تمرین کنم هفته دیگه برم؟ 

اکثرا سرهنگ همه رو رد می‌کنه بار اولی ها رو 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم برو

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

منم امتحان شهری دارممممم الان ساعت ۸ بار چندمته؟🥲

اول 🥺

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
برو استرست واسه دفعه بعدی کن میشه راستی واسه امتحان آیین نامه چقدر خوندی

من فقط نمونه سوال خوندم بار اول قبول شدم

من هفته قبل بار اول قبول شدم 

خودت رو دست کم نگیر

حواست به خط ممتد باشه اگه گفت  دور بزن بگو ممنوعه ولی اگه شما اجازه بدین دور میزنم

راهنما بزن میخوای حرکت کنی یا بایستی

ترمز دستی یادت نره

اصول سوارشدن و پیاده شدن رعایت کن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂