2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

137 بازدید | 19 پست

ازاول نامزدی تاالان که ازدواج‌کردم درگیر این مسئلم‌که همسرم خسیس یانه؟؟

ببینید معمولا به کسایی که ازنزدیکانش که پول لازم داشته باشن قرض میده یه نمونش این که کل وام ازدواجمون رو به برادرم قرض داد ولی اونم پس داد.

اگه چیزی بخوام برام می‌خره البته من درخواست‌هایی که دارم کوچیکه..

ولی اگه من بهش نگم به زور برای خودش لباس می‌خره وقتی باهم نامزد کردیم یه لباس درست وحسابی نداشت به زور رفتیم بازار تا خرید..یه پیرهن داشت که چندسال میپوشیدش

وقتی میریم بستنی چیزی بخوریم اکثریت مواقع میل نداره ولی من بخوام می‌خره برام..رستوران هایی که میریم اکثریت ارزون قیمتن.

دستش موقع خرید مواد غذایی خونه به کم میره..مثلا عدد شمار می‌خره.. 

خیلی چیزا روبلد نبود مثل کادو خرید برای من ازنامزدی یا پول دادن اینقدر با متانت بهش گفتم که یاد گرفت ولی خیلی چیزای جزئی وکوچک  وخیییلی ارزون می‌گرفت ولی توی مناسبت ها چیزای عالی میداد 

تومسافرت اگه من نگم برای بین راهمون حتی آب هم نمیخره ومیگه من عادت ندارم توجاده چیزی بخورم..

اگه گاهی میبینی مثلا ۱میلیون گل وگیاه می‌خره.یا چیزای اینجوری..

اینم بگم که توبچگی بافقر بزرگ شده.. نمیدونم همسرم ریشه خساست داره یااینکه چیز دیگه ای..

البته ازوقتی ازدواج کردیم متوجه شدم خیلی چیزا روبند نیست ولی گاهی یه رفتارای عجیبی داره که منو به شک میندازه

ن گلم سختی کشیده س نمیتونه بی هوا خرج کنه بنده خدا

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتی اگه خساست هم داشته باشه حداقل برات احترام قائله

آدم ها که کامل نیستن

البته به نظر من خسیس نیست فقط بخاطر دوره ی فقر ترس از خرج کردن داره

کمکش کن ذهنیتشو ثروتمند تر کنه

حتی اگه خساست هم داشته باشه حداقل برات احترام قائله آدم ها که کامل نیستن البته به نظر من خسیس ن ...

خب البته شاید هم به جای همه ی اینا داره پول هاشو جمع میکنه و سرمایه گذاری میکنه جایی

ن گلم سختی کشیده س نمیتونه بی هوا خرج کنه بنده خدا

خودمم همین فکر رومیکنم گاهی منم خیلی مراعاتش رومیکنم..دستش بسته نیست خداروشکر..ولی گاهی سر بعضی چیزا خیلی حرصم میده مثلا حاضر نیست لباس بخره.. تواین دوسالی که باهم هستیم به زوررر میبرمش لباس بخره

خودمم همین فکر رومیکنم گاهی منم خیلی مراعاتش رومیکنم..دستش بسته نیست خداروشکر..ولی گاهی سر بعضی چیزا ...

اشکال نداره کم کم خوب میشه خدایی الان ک دیگ برا همه سخت شده

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
حتی اگه خساست هم داشته باشه حداقل برات احترام قائله آدم ها که کامل نیستن البته به نظر من خسیس ن ...

نمیدونم چه جوری کمکش کنم خیییییلی دوست دارم کمکش کنم..

همسرم حتی توزندگیش کسی براش تولد هم نگرفت یا بهش کادو نداد..البته خداروشکر ۱۰سالی هست که وضع خانوادش خوبه ..اما اون دوران سختی انگار باهاش مونده،ولی همسرم از ۱۸سالگی به خاطر درس وکارش دیگه ازخانواده دوربود برای همین مثل باقی اعضای خانوادش کمتر تواون دوران راحتی بود

خسیس نیست مدلش به بی پولی عادت کرده

دوست دارم کمکش کنم..دوست دارم بهش یاد بدم که میشه هم ازپولش لذت ببره هم پس انداز کنه..اگه من چیزی بخوام می‌خره اما برای خودش نه..منم‌گاهی مثلا میگم اگه تونخوری منم نمیخورم..گاهی حتی گریم میگیره..

متوجه شدم مادرهمسرم البته کاملا ناخودآگاه بدون اینکه بدونه داره چیکار میکنه خرج‌نکردن روبهش یاد داده..

سلام!

ریز شدن شما و آنالیز رفتار همسرت برام جالب بود و بهمین خاطر دوستت دارم،اما در یک کلام با توجه به پیشینه بسیار کوتاه از کودکی ایشون فکر میکنم این افراد بخاطر درد و عذابی که قبلا از بی پولی و فقر کشیدن همیشه نگرانی و ترس از برگشتن به اون روزا باعث میشه بسیار محتاط پول خرج کنن!

خوشبخت باشی گلم!❤️❤️❤️

من یه خواستگار داشتم چند سال پیش ازش سوال پرسیدم خسیس هستید گفت الان اره. چون داشت پول جمع میکرد . چیزهایی که شما گفتید خسیس نیست ولی با احتیاط خرج میکنه یه جاهایی دلش نیاد خود منم گاهی دلم نمیاد هزار خرج کنم 😁 در مورد لباس مردا اکثرا بعد ازدواج خوش پوش میشن . اگر باادب با احترام رفتار میکنه و برا شما خرج میکنه احساس مسئولیت میکنه خوبه 

سلام! ریز شدن شما و آنالیز رفتار همسرت برام جالب بود و بهمین خاطر دوستت دارم،اما در یک کلام با توجه ...

سلام عزیزم ممنونم❤

چون دوست دارم کمکش کنم خیلی تورفتارش ریز میشم..دوست دارم کمکش کنم تا خواهر وبرادراش باگفتن صفت خسیس بهش اینقدر مسخرش نکنن..همسرم بلد نیست خرج کنه..فکرای اقتصادی خوبی داره..ولی بس که حتی بارها جلوی خودم مادرهمسرم بهش میگه خرج‌نکن یافلان چیز گرونه بااین افکار بزرگ شده..مثلا وقتی میریم شهرستان برای تفریح همسرم میخواست منو ببره بستنی بخریم مادرهمسرم زودتر ازسرکوچه بستنی خرید که شوهرم نخره..این درنگاه اول محبت ومهربونی مادرهمسرم رومیرسوند که دوست نداشت همسرم خرج کنه ولی درنگاه دوم به من دلایل رفتار همسرم رونشون داد..من خیییلی تلاش کردم ومیخوام بگم همسرم باقبل ازازدواج چقدر فرق کرده ولی کافی نیست به نظرم..یه چیزی ته قلبش داره آزارش میده

من یه خواستگار داشتم چند سال پیش ازش سوال پرسیدم خسیس هستید گفت الان اره. چون داشت پول جمع میکرد . چ ...

دلیل خوشتیپ شدنشون سختگیری خانومشونه😄..

آره رفتاراش خوبه ولی من به خاطر خودش میخوام کمکش کنم..یه بار اوایل نامزدی اولین باری بود که ازفقری که داشتن برام گفت دلم میخواست گریه کنم..وچون بچه آخر بود کسی به نوع بزرگ شدنش واحساساتش زیاد توجهی نمی‌کرد.. 

سلام! ریز شدن شما و آنالیز رفتار همسرت برام جالب بود و بهمین خاطر دوستت دارم،اما در یک کلام با توجه ...

خیلی نظرت برام‌دلنشین بود..هم‌منطقی بود هم زیبا❤

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792