2789
عنوان

مقصرکیه

215 بازدید | 18 پست

خانمای عاقل و سیاستمدار لطفا کمک

من یه زن ساده ام . زندگیمم دوس داشتم اما همسرم از ی زاویه دیگه میدید

تازه ازدواج کردیم و منو تک و تنها گذاشت و رفت ی شهر دیگه سرکار و هفته ای یا دو هفته ای دو روز میومد خونه

ن محبت انچنانی ن توجه خاصی

واین خیلی باعث دوریمون شد و کم کم سرد شدم ازش

تا اینکه فهمیدم هبرای خونه رو بیرون میبره  . و هر کی هر حرفی بزنه درمورد من میاره تو خونه و دعوا درست میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اواخر دیگه زیادی گیر میداد و با شرایطی ک دارم دیدم هم از زن داری چیزی نمیدونه هم کسی نیس راهنماییش کنه

منم باعث  این همه حرفای نیش دار ک خواهر شوهرم باشه رو با ی تلفن از زندگیم دور کردم

حالا نشستن و میگن ما چیکار کرده بودیم نمک نشناس بود زنه فلان بود و...

میخوام بدونم اگر شمام کسی شوهرتونو تحریک کنه همین بلارو سرش میارین یا جور دیگه ای برخورد میکنین

البته ماجرا خ مفصله ک نتونستم بنویسم

مقصر همسرتون هم هس که خبر میبره میاره وگرنه کی اززندگی‌کسی دیگه خبر داره تاخبرندی

هر چی میگفتم میگه نه من نگفتم

یا میگم پشت من حرف میزنن نیا بگو

ولی درست بشو نیس

با اجازت ۹تا😑

فکرکردم تک یا کم باشن. چون اکثرا تک پسر و تک بچه اینجوری دهن لقن 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

منم دیدم از اقا نتیجه نمیگیرم با نهایت احترام به خواهرش گفتم .همسرم تابع فلان خواهرته بهش بگو هی نشینه در گوش شوهر من و هندونه زیر بغلش بذاره چ دونسته چ نادونسته 

نگو بهشون زیادی برخورده و ی دعوای اساسی درست کردن ک عاقبتش فعلا ب نفع من شده تا ببینیم در ایندع چی میشه

فکرکردم تک یا کم باشن. چون اکثرا تک پسر و تک بچه اینجوری دهن لقن 

شوهر من خیلی زیاد پدر مادر دوست و خواهر دوسته

یعنی اینجوری کرذن تو مخش

مادر شوهرم جلو هودم میگفت دخترم پسرمو بیشتر از تو دوس داره . دلسوزشه😑😑