2777
2789
عنوان

نوزاد ۱۰ روزه‌م

372 بازدید | 48 پست

سرما خوردم میترسم نوزاد ۱۰روزه‌م ازم بگیره یا گرفته باشه 

از نگرانی دارم میمیرم 

الان ماسک میزنم ... چیکار کنم؟؟

ااای لعنت بکسایی که میدونن مریضم پامیشن میان پیش زن زائو و بچه چون اگه چیزیم بشه مشکل خودشون نیست که.......

😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم فردا زایمانمه شوهرم گفت هرکی میاد ملاقات بهش میگم ماسک بزنه والا معلوم نیست که ناقل باشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اه چ بده همین ملاقات ها و بچه رو بغل میکنن

من بچم سر همین مریض شد

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
آفرین کار خوبی میکنید😭😭😭

به خدا چشمم ترسیده خودمم آنفولانزا گرفتم تازه بهتر شدم انشاءالله که نی نی نمیگره ازت گلم غصه نخور فقط به خودت برس زود خوب بشی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
یعنی میگیره یا کوچولوها نمیگیرن😭؟؟؟

بچه دایی من گرفت 

اونموقع اصلا کرونا هم نبود 

طفلی ۲۵ روز بیمارستان افتاد دور از جون کوچولوت و دکترا حتی قطع امید کرده بودن 

دکتر کلی دعوا کرد که اصلااا نباید پیش بچه کوچیک افراد مختلف بیان چون بدنش ضعیفه و تحمل بیماری نداره

واای استرس گرفتم دوهفته دیگه زایمان میکنم و چقدر سر اینکه مهمون نیاد و ملاقاتی نیان دارم خودخوری میکنم 

بی تعارف می‌خوام به همه بگم نیان خودم مریض شدم دوهفته پیش خیییلی بد بود خییلی 

ان شاءالله خودت زودتر خوب بشی 

نی نی هم مریض نشه و سلامت باشه 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو

این ملاقاتیا الکی خیلی بده من سال اول کرونا بود بچه ام دنیا اومد تو اوجش فقط حرص میخوردم از دست مادرو مادربرزگ شوهرم دائم بالا سرمون بودن ومهمون میوردن خواهرمو پامانم که تذکر میدادن بچه رو نگیرن بغل و نبوسن کلی دلخور میشدن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!