2777
2789
عنوان

آرایشگر تر زد تو صورتم

584 بازدید | 20 پست

از مراسم نامزدیم نفرت دارم

یعنی عکساشو میبینم دلم میخواد اوق بزنم

ارایشمو خطی انجام داده بود طرف بعد ستیه ی غلیظ و کلا تا شب هم کرم رو صورتم ماسید و رژمم رنگ روشن شد و کلا خیلی بد شد قیافم....نمیدونم با این موضوع چجوری کنار بیام ...شماها هم شده بریم پیش ارایشگر ولی طرف تر بزنه به صورتتون...فقط لطفا نگین فکس بفرس

در همین حد تصور کنین که سایمو خطی انجام داده بود ...کرم رو صورتم ماسیده بود،رژ لبم کالباسی یکم تیره تر البته....و فرض کنین کلی عرق کرده بودم و ارایشم بهم ریخته بود...ابروهام مشکیه ولی ورداشته بود اینقد مداد مالیده بود قهوه ای کرده بود ابروهامو

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

من تو عروسیم از خود صورتم عرق میومد ولی کرمم تکون نخورد برای عروسیت یه جای خیلی خوب برو

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شده...بزنه تو صورتم درس عبرت شد برام

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بله منتهی مال من شنیون بود فاجعه بود فاجعه!!!!

چجوری کنار اومدی باهاش...من هنوزم حاصر نشدم حتی برم عکسامو بگیرم از اتلیه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

نه نشده 

چون خودم آرایش میکنم و خیلی عالی میشه 

فقط عروسی داداشم یه جا رفتم گریم میکاپ که واقعا تعریف نباشه عالی شدممم از مهمانها تا دوستان هرکی تو مراسم میدیدم میگفت محشرشدی 

دخترخاله شوهرم عکس م دید اتفاقی تو گوشیم گفت شبیه فرح شده بودی تو مراسم تاجگذاریش 😍

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

منم آرایشگر واسه حنابندونم به معنای واقعی رید 

لبامو عین لب شتر کرده بود. از زیر دماغ تا چونه رژ زد.

موهامم انگار به ۳ من تف چسبونده بود کف سرم. با اینکه خیلی موهای قشنگی دارم. خدا لعنتش کنه

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔

عروسیم راضی بودم ولی عروسی دختر خواهر شوهرم رفتم آرایشگاه واقعا کارش حرف نداشت چون میخواست بره مراسم ختم صبح ساعت ده رفتم واسه شب ظهرم هم یه دوساعتی خوابیدم آرایشم اصلا تکون نخورد اگه خواستین عکس میزارن

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
چجوری کنار اومدی باهاش...من هنوزم حاصر نشدم حتی برم عکسامو بگیرم از اتلیه

هیچی دیگه تازه عکس رو گذاشتم داخل اتاق،میکاپم خوب بود شنیونم هی آرایشگر به دخترش می‌گفت مدل جرجی براش درست کن!بلند شدن همانا شوکه شدن همانا!