2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم😐💔🤦🏻‍♀️⁩

265 بازدید | 23 پست

اطرافم از کسی خوشم نمیاد ولی رو یکی کراش زدم که تقریبا معروفه150 کا فالوور داره

همچین قیافه خاصی هم نداره در صورتی که شاید اطرافم بهتر از اون هست ولی من همیشه از اونی خوشم میاد که 1درصد هم احتمال نداره به نتیجه برسه

و این اولین باره از یکی انققققدر خوشم اومده😐💔

خدایااااا منو آدم کن

🌝✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقریبا معروفه/۱۵۰ کا فالور

ویت وات؟

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

شایدم رسیدی منم احتمالشو نمیدادم با عشقم دوس،بشم

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

بده من مخشو بزنم بعدا پیجمو بهت میفروشم هر وقتم ازت عکس خواس پولی میدم قرارم پولی میذارم تلفن و چت مال تو 

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱