2789

خودت ازمفاتیح الجنان یاگنجهای معنوی دعاپیداکن وبخون 

دعانویسا پول الکی میگیرن وخیلیاشون هم کاردست نیستن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

و خواهش می کنم سمت این چیزا نرو

من هزار بار تو نی نی سایت گفتم

نکنید خودتون و زندگی هاتون و خانوادتون رو در معرض آسیب و خطر قرار ندید

از خود خدا بخواید

توسل کنید توکل کنید نذر کنید ولی سمت اینکارا نرید

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

اسمش تنمو میلرزونه دوازده سال نابودی منو خانوادم فقط بخاطر دعا بود صدمیلیون طلای مامانمو گرفت ازش بده مشکلاتتون رو حل کنم نشد ک بدتر هم شد دوازده سال عذاب کشیدیم تا ب لطف خدا و ذکرهاش باطل شد فقط خدا قرآن اذکار قرآنی

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز