2777
2789
عنوان

حسرت

379 بازدید | 4 پست

سلام عزیزانم واقعا خیلی دلتنگم .انشالله کسی به درد من،گرفتار نشه بعد از مرگ پدرم امیدم به مادر وخواهر وبرادرانم بود مدتی بعد یکی از خواهران به بیماری ان اس مبتلا شد وبعد از مدتی یکی از برادرانم در اثر ایست قلبی خیلی زود مارو تنها گذاشت برادر بزرگم به بیماری دیابت پیشرفته مبتلا شد بعد از مرگ برادرم شب وروزنداشتم تا اینکه به فا صله دوسال خواهرم که با اون دوسال فاصله سنی داشت به بیماری سرطان ریه مبتلا شد ومارو تنها گذاشت وای خدا دیگه داشتم دیوانه میشدم مادرم بعد از از دست دادن آنها توانس را از دست داد وبسیار نتوان وبیمار است واقعا از غصه دارم دیوانه میشم غم دوری عزیزانم طاقتم را طاق کرده بیچاره مادرم داغ دو فرزند خوب ومهربان بردل دارد وشب وروز ندارد دیگه از دنیا کنده شدم واز غصه دارم دیوانه میشم خواب ندارم نمی دونم چه کنم گفتم کمی درددل کنم شاید سبک شوم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی هست مشابه من باشه غم عزیزانم ودوری آنها خیلی طاقت فرساس خداکنه از آزمایشاتش سربلند بیرون بیام هر ...

بله یکی از آشناهامون در جوانی برادرش رو بر اثر غرق شدگی از دست داد و چند سال بعد دو تا خواهرش تقریبا همزمان به سرطان مبتلا شدن و به فاصله ی یک ماه از هم فوت شدن ایشونم بعد این ماجراها به شدت افسرده شد جوری که به زندگی و همسر و بچه هاش توجهی نمیکرد و دست از زندگی شسته بود تا اینکه خواهراش اومدن به خوابش و گفتن ما حالمون خیلی خوبه ما کنارتونیم و از همه چیز آگاهیم و چند تا توصیه کردن که به شدت مراقب حق الناس باشه و.....

بعد ازون دیگه حال این خانم رو بهبود رفت و به زندگیش برگشت

از خدا میخوام بهتون صبر بده و کمکتون کنه به زندگی برگردین و روح عزیزانتون شاد باشه

بله یکی از آشناهامون در جوانی برادرش رو بر اثر غرق شدگی از دست داد و چند سال بعد دو تا خواهرش تقریبا ...

سلام عزیزم ممنونم از دلداری شما من آرزو دارم که به خوابم بیایند اما نمی دونم چرا به خوابم نمی آیند با اینکه من شب وروز به یادشان هستم من اطمینان دارم با این همه دردی که کشیدند جاشون خیلی خوبه اما شدیدا،دلم تنگ شده حاضرم زندگیمو بدم ویک دیگه ببینمشون انشالله از آزمایشات خدا سر بلند بیرون بیام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز