2777
2789

باوشه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار نمیره

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بزار

لایکم کن گذاشتی

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

1

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

2

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

کوکوکوکوکوکوکو

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566