marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2038 عنوان جای خال سطحی 107 بازدید | 4 پست چندمین باره تاپیک میزنم بچه هاالان یک ماهه که ۴ ۵ تا خال سطحیو با کوتر برداشتمجاشون گوده البته خیلی بهتر شده ولی هنوز مشخصن کاملا که گود شدهترمیم کننده لافارر خوبه بزنم؟ اصلا درست میشه؟ حداکثر چقدر زمان میبره؟ 1401/08/02 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تیه_کاااال عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1952 منم الان ۱۷ روز انجام دادم جاش انگار جای جوش مونده تا ۱۰ روز هم زینک زدم ولی ترمیم کننده دکتر گف نیاز نیست
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2038 منم الان ۱۷ روز انجام دادم جاش انگار جای جوش مونده تا ۱۰ روز هم زینک زدم ولی ترمیم کننده دکتر ... خالان سطحی بودن یا برجسته؟ با کوتر برداشتی؟دقیقا واسه منم عینه جای جوش شده که فرو رفته
دختر_تیه_کاااال عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1952 خالان سطحی بودن یا برجسته؟ با کوتر برداشتی؟ دقیقا واسه منم عینه جای جوش شده که فرو رفته سطحی بودن والا دکتر برداشت روشش رو نمیدونم اره عین جای جوش دکتر به من گفت تا ۲ ماه اینجوری شماهم کرم ترمیم کننده نزدی؟بعد از روز چندم از ضدافتاب یا کرم پودر استفاده کردی؟دکتر به من گف تا ۱۰ روز نزن من ۱۴ روز نزدم ولی بازم میترسم
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2038 سطحی بودن والا دکتر برداشت روشش رو نمیدونم اره عین جای جوش دکتر به من گفت تا ۲ ماه این ... من سه چهار روز اول زینک زدم بعدش ترمیم کننده سیگل که فکر میکنم اثری نداشت اصلا زدن نزدنش یکی بود واسه منمن دو هفته اول که مجبور شدم دو سه بار برم بیرون روش زینک میزدم میرفتم بعد از حدود ۱۰ روزم ضدآفتاب زدمآرایشم کلا یه بار کردم بعد از ۲۰ روز چون مجبور شدم کرم پودر بزنم جایی باید میرفتم