2821
2789

فقط گلاب میخورم 

البته دکتر بهم  قرص نوراگل داده بود گیاهیه . کلا بی هیال همه چی شده بودم منگ هم بودم .نخوردم دیگه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ارامبخشه،استرس و قشنگ از بین میبره من شبام از خواب میپرم و خواب خرگوشی دارم،خواب عمیق دارم عالی ...

یعنی آدم رو ریلکس می‌کنه ؟؟؟.هرشب می‌خورید ؟

یا روزا ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یعنی آدم رو ریلکس می‌کنه ؟؟؟.هرشب می‌خورید ؟ یا روزا ؟

خواب اور نیست گلم،ولی خوابت عمیق و ارومه،من همون شکلی که دستم و زیر چونم میزارم تا خود صبح همون شکلیم،عمیق استراحت میکنم،من موقع و استرس و بیخوابی یا خستگی که احتیاج به خواب عمیق دارم میخورم،ساعت ۱۰ شب میخورم دیگه تا ۱۲ اینا اثر میکنه،هفته ای دوبار یا سه بار

خواب اور نیست گلم،ولی خوابت عمیق و ارومه،من همون شکلی که دستم و زیر چونم میزارم تا خود صبح همون شکلی ...

منظورم اینه ک اگه من بخوام در طول روز ریلکس باشم و بی استرس ، ولی شب بخورم دمنوش رو 

در طی روز اثرش میمونه ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره عزیزم،شب بخوری فرداش خیلی ارومی 

وای چه خوب 😍😍 

مررررسی ک گفتی 

واقعا ب همچین چیزی احتیاج داشتم 

راستی ی سوال دیگه :. ی لیوان بخورم یا ی فنجون؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منظورم اینه ک اگه من بخوام در طول روز ریلکس باشم و بی استرس ، ولی شب بخورم دمنوش رو  در طی روز ...

من با اینکه خیلی گرون شده،ولی همیشه تو خونم دارم همیشه،حتی همسرمم میگه دم کن بخوریم

یه استکان اب بریز به محض یه قل خوردن خاموش کن بزار یه ربع بمونه بعد بخور

عزیزم یه ق گل گاو زبون،یه تیکه سنبل الطیب،یکم اسطوخدوس یه دونه لیمو عمانی دم کن معجزه س،من خودم این ...

باشه عزیزم. قبلا گل گاو زبون میخوردم اثر بخشیم کم بود. ایناهم که گفتی دم میکنم

من با اینکه خیلی گرون شده،ولی همیشه تو خونم دارم همیشه،حتی همسرمم میگه دم کن بخوریم یه استکان اب بر ...

ببخشید متوجه نشدم .یعنی اون مقداری که می‌خورید ی استکان هست حجمش ؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
وای چه خوب 😍😍  مررررسی ک گفتی  واقعا ب همچین چیزی احتیاج داشتم  راستی ی سوال دیگ ...

راستش من یه لیوان میخورم

لیمو عمانی و سوراخ بزار توش

یا میتونی یعدش لیمو ترش اضافه کنی

زیاده رویم‌نکن عزیزم،من کلا استرسم با این از بین میره