2777
2789
عنوان

تربیت کودک کمک

133 بازدید | 11 پست

یک مادر بی تجربه هستم دختری٩ماهه دارم نمیدونم چجوری رفتارکنم باهاش چجوری بازی کنم و کی بفهمم گشنس یا نیست اکثراسرش داد میزنم و عصبی هستم خیلی عذاب وجدان دارم میترسم نتونم خوب تربیتش کنم و فردی بی اعتمادبنفس و سرخورده بار بیاد

هرچیزی ک فکر میکنید لازمه رو بهم بگید لطفا ازریزترین کارایی ک برابچه هاتون میکنید چجوری یک مادرخوب باشم و بتونم فردی قوی بااعتماد بنفس و....تربیت کنم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
معلومه بی تجربه ایی حتما از یه بزرگتر مادر یا خواهر کمک بگیر

شهر غریب تنهام

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم

از نظر من یه مشاور کودک انتخاب کن و ماهی یک دوبار ازش وقت بگیر و ریز به ریز حرفات رو ازش بپر

ازش بخواه بهت کتاب و کارگاه معرفی کنه

برای من راه خوبی بود

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اگه تلگرام داری کانال تربین فرزند نوردیده عضو شو

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

مشکلی که داشتم و دارم

تا بچه م کوچیک بود خیلی خوب بود ولی بزرگ شد و تو محیط های مختلف قرار گرفت خیییلی سخت شد و با اومدن بچه ی دوم واویلا شد

من همیشه این عداب وجدان رو دارم

زیاد شده سرش داد کشیدم یا ببخشید پیش اومده کتک هم خورده

بشکنه دستم

چه مطلب خوبی منم دوست دارم اطلاع داشته باشم منم باردارم .......

کار خوبی میکنی ک از الان پیگیری کاش منم تودوران بارداری بجای اینستاگردی و.... دوتا مطلب تربیتی میخوندم و الان لنگ نمیموندم

کار خوبی میکنی ک از الان پیگیری کاش منم تودوران بارداری بجای اینستاگردی و.... دوتا مطلب تربیتی میخون ...

عزیزم الانم دیر نیست ....بچت ۹ ماهشه و وقت زیادی داری .....به ارامش خودت برس که بتونی اون ارامشو به بچت برسونی ......من نمیدونم قراره چه مادری بشم ولی میدونم خیلی باید قوی بود 

شهر غریب تنهام

کدوم شهر هستی؟ کارگاههای فرزندپروری شرکت کن

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

جواب سوالت رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم. سوالای خوب دیگه ای هم تو همین فضایی که پرسیدی داره به کارت میاد فک کنم.

https://kidiba.ir/questions/10010000000001112/10020000000001114

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.