2777
2789
عنوان

تربیت کودک کمک

135 بازدید | 11 پست

یک مادر بی تجربه هستم دختری٩ماهه دارم نمیدونم چجوری رفتارکنم باهاش چجوری بازی کنم و کی بفهمم گشنس یا نیست اکثراسرش داد میزنم و عصبی هستم خیلی عذاب وجدان دارم میترسم نتونم خوب تربیتش کنم و فردی بی اعتمادبنفس و سرخورده بار بیاد

هرچیزی ک فکر میکنید لازمه رو بهم بگید لطفا ازریزترین کارایی ک برابچه هاتون میکنید چجوری یک مادرخوب باشم و بتونم فردی قوی بااعتماد بنفس و....تربیت کنم؟

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

از نظر من یه مشاور کودک انتخاب کن و ماهی یک دوبار ازش وقت بگیر و ریز به ریز حرفات رو ازش بپر

ازش بخواه بهت کتاب و کارگاه معرفی کنه

برای من راه خوبی بود

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اگه تلگرام داری کانال تربین فرزند نوردیده عضو شو

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

اول کتاب خودت رو دوباره بساز رو بخون کتاب والدین سمی رو هم بخون 

برای کنترل خشمت کلاس برو و حتما با یه مشاور صحبت کن و در صورت لزوم قرص مصرف کن  

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

مشکلی که داشتم و دارم

تا بچه م کوچیک بود خیلی خوب بود ولی بزرگ شد و تو محیط های مختلف قرار گرفت خیییلی سخت شد و با اومدن بچه ی دوم واویلا شد

من همیشه این عداب وجدان رو دارم

زیاد شده سرش داد کشیدم یا ببخشید پیش اومده کتک هم خورده

بشکنه دستم

چه مطلب خوبی منم دوست دارم اطلاع داشته باشم منم باردارم .......

کار خوبی میکنی ک از الان پیگیری کاش منم تودوران بارداری بجای اینستاگردی و.... دوتا مطلب تربیتی میخوندم و الان لنگ نمیموندم

.

کار خوبی میکنی ک از الان پیگیری کاش منم تودوران بارداری بجای اینستاگردی و.... دوتا مطلب تربیتی میخون ...

عزیزم الانم دیر نیست ....بچت ۹ ماهشه و وقت زیادی داری .....به ارامش خودت برس که بتونی اون ارامشو به بچت برسونی ......من نمیدونم قراره چه مادری بشم ولی میدونم خیلی باید قوی بود 

شهر غریب تنهام

کدوم شهر هستی؟ کارگاههای فرزندپروری شرکت کن

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

جواب سوالت رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم. سوالای خوب دیگه ای هم تو همین فضایی که پرسیدی داره به کارت میاد فک کنم.

https://kidiba.ir/questions/10010000000001112/10020000000001114

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.