2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چن سال ک ازدواج کردم دوتا بچه هم دارم تو این مدت خانواده شوهرم اصن رابطه خوبی باهام ندارن یعنی اوایل بد نبودن اما یکی از جاری‌ام باهام سر لج افتاد 

خب واقعا من تو این چند سال پدرم در اومده !از اونجایی ک تو این شهر غریبم و تنهام و هیچ تفریحی ندارم جز بچه داری اعصابم ب شدت ضعیف 

این جاریم ک ازم خوشش نمیاد ب شدت پولدار و تحصیل کرده است !!!و با همه خوب جز من 

و اگه خوب هم نباشه کسی بش کاری نداره همین ک پول دار واس همه کافی 

اخه خیلی به همه کمک میکنه کمک مالی منظورم 

من هم چند سال ک نه کسی میاد ن خودم میرم !واقعا دلیلی نداره یعنی ب جز اختلاف جزیی با همسرم با اینها هیچ اختلافی نداشتم 

زدم خانم مهمونی ترتیب داد از خودم و حشم و همسایه و فک و فامیل همه رو دعوت کرد برای پاگشای عروسش اما من و نه!!!!یعنی تا اونموقع فک میکردم من بد بینم اشکال از من اما بهم ثابت شد این از من خوشش نمیاد !خواهر شوهرام ب شدت ادعای دین داری و اینا دارن !!همش شعار همش حرف مفت آقا من چن روز پیش رفتم ی جا اینم همونجا بود سر حرف وا شد یعنی خودم حرف و بردم این سمت گفتم انگار من غریبه ام فلانی با من اینجوری اخه مگه من چکارتون کردم و خیلی تند گفتم با صدای بلند پر از خشم خشم چند ساله ام بلاخره کار دستم داد خواهر شوهرم جلو غریبه ها حرف نمیزنه ولی میدونم پدر من و درمیاره میدونم همه صد برابر بدتر میشن این جاریم خدای ایناست  خیلی میترسم کاش جلو زبونم و گرفته بودم امروز اومد من در و باز نکردم ترسیدم 

کاش مث همیشه میریختم تو خودم !اخه آدم زورش میاد روز ب روز همه بدتر !همه طرف هم و میگیرن جز من !از همه جاریهام خوب میگن پیش من تا عرش میبرنشون چون این پولدار باهاشون اوکی هرکی این جاری پولدارم دوس نداشته باشه زشت بد اخ 😒 

تازه ب همه چی کار دارن !من هیچ وقت اینجوری حرف نزدم ولی اون روز واقعا یک هو منفجر شدم !!مشکل اینجاست ک اینا بسیار کینه ای آن !اینا فقط تیکه میپرونن هیچ وقت مستقیم بهت نمیگن و باهات قطع رابطه میکنن و ی جا ببیننت ی جوری خودشون و میگیرن ک انگار ندیدنت

گفتم من چند سال باشگاه از شما چی دیدم؟؟چه مهری ؟چه محبتی؟چه رفت و اندی؟

کاش میشد از این شهر رفت از اینا دور شد 

دیگه روم نمیشه چشم ب چش اینا بخوره 

میدونم زهرشون و میریزن 

فک من من کاری نکردم من و بلاک کردن همه جا ازم رو میگیرن چه برسه ک حرف زدم !!کاش ی جو عقل داشتم !!