دختر_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4735 عنوان قوزبند خوبه؟ 3375 بازدید | 20 پست دوستان میخوام قوز بند بگیرم ولی نمیدونم اثر داره ببندم یا نه؟مثلا بعد چند مدت استفاده ممکنه قوز رو برطرف کنع؟ چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم... 1401/08/02 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarin3122 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4902 چند هستبرای جلوگیره خوبه (لایک نفرمایید) گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 خواهرم خریده هرروز میزنه البته اون قوز نداشت ولی خیلی خمیده مینشست، الان خیلی بهتر شده ولی وقتی میبنده خیلی سختش میشه تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
پونه1401 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 876 باعث میشه دیگه قوز نکنی کم کم عادت میکنی صاف بشی حد اقل شش ماه طول میکشه
دختر_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4735 چند هست برای جلوگیره خوبه قیمتاش متفاوته...از ۳۰ هزار دیدم تا دو میلیون و صدپس برای رفع قوز نیست درسته؟ چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
پارساصالح عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 4391 خواهرم خریده هرروز میزنه البته اون قوز نداشت ولی خیلی خمیده مینشست، الان خیلی بهتر شده ولی وقتی میبن ... گردن درد نمیگیره ؟؟؟شنیدم به گردن فشار میاره . میخواستم بخرم ، پشیمون شدم .
دختر_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4735 خواهرم خریده هرروز میزنه البته اون قوز نداشت ولی خیلی خمیده مینشست، الان خیلی بهتر شده ولی وقتی میبن ... اره سخته ولی ارزششو داره...من از اندام کج و کوله متنفرم چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 104272 ورزش داره اونارو انجام بده قوزبند اولا که خیلی سخته بستنش بعد اینکه درمان دائمی نیست الحمدلله رب العالمین ...
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 گردن درد نمیگیره ؟؟؟ شنیدم به گردن فشار میاره . میخواستم بخرم ، پشیمون شدم . نگرفته که... تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 خودت خم میشی یا خمیدگی داری؟ مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دختر_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4735 ورزش داره اونارو انجام بده قوزبند اولا که خیلی سخته بستنش بعد اینکه درمان دائمی نیست یعنی بعد ترک بستنش ممکنه دوباره قوز کنی؟ چرا سخته؟ چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
دختر_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4735 خودت خم میشی یا خمیدگی داری؟ من قوز نیست یه جورایی تقصیر خودمه... چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 من قوز نیست یه جورایی تقصیر خودمه... منم خودم میکنم مگرنه کمرم صاف ولی سنمون که بیشتر میسه استخوان محکم میشه دیگه میمونهمن ورزشم رفتم الکی پولم هدر دادم تاادم خودش نخواد اینا الکی مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
پارساصالح عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 4391 خودت خم میشی یا خمیدگی داری؟ من خم میشینم ، خیییلی خم . شونه هام افتاده نیستا ، کلا خیلی دولا میشم وقتی چهارزانو میشینم ، سینه هام میاد رو پاهام .
دختر_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4735 منم خودم میکنم مگرنه کمرم صاف ولی سنمون که بیشتر میسه استخوان محکم میشه دیگه میمونه من ورزشم رفتم ا ... من میخوام راست بشینم تنگی نفس میگیرم نمیدونم بعضیا چطور انقدر راست و ریستن چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...