2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

123 بازدید | 9 پست

بچه هاخواب دیدم دوتا زن مرد که در واقعیت زن و شوهرن تو خواب من باهم قهر بودن و مرد داشت با فاصله با زن نزدیکی می‌کرد یعنی ادعای نزدیکی کردن در می آورد و لباس هم تنشون بود بعد من گفتم ببین تو گفتی با زنم این کارهارو نمیکنم بعد داری میکنی تعبیرش چیه دوستان 

البته دوستان من اینو برا ی خانمی ب نیت خواب دیدم اون خانم با شوهرش مشکل داره گفتم بینم میرن سر زندگیشون با نه نظراتتون لطفا بگید ممنون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا خوابتون اینجور جاها عنوان نکنید.خوتب اول به آب روون بگو.بعد به یه نفر که مومن و متدینه  بگو.وگرنه هرکی بد تعبیر کنه بد  میشه

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

دوستانی که اطلاعاتی ندارن لطفا نظر ندن ممنون از دوست عزیزم که گفتن نگم و اون دوستی که اطلاعی نداری خواهر نظر نده حداقل نظر بد نده راجب زندگی ی انسان حرف می‌زنیم 

دوستانی که اطلاعاتی ندارن لطفا نظر ندن ممنون از دوست عزیزم که گفتن نگم و اون دوستی که اطلاعی نداری خ ...

وا حالا ننداز گردم من. کلا از خوابم نگفتم وقتی کار به جایی برسه که یک زندگیو با نیت و جادو جنبل بخوای درست کنی شدنی نیست. به خوابت ربط نداره تجربه ام میگه. اون نظرم پاک می کنم خیالت راحت شه.

وا حالا ننداز گردم من. کلا از خوابم نگفتم وقتی کار به جایی برسه که یک زندگیو با نیت و جادو جنبل بخوا ...

فدا مهربونیت خواهرم اصلا قصد ناراحتیت نداشتم ولی خواب جدو جنبل نیست مسلم زندگی با جادو جنبل درس شدنی نی ولی خواب جادو جنبل نی از آینده میگه ولی اگه بلد باشی تعبیر درستش بگی فدات شم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز