2777
2789
عنوان

رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 38 پست
ببین ی بازی توی نت هست سرچ کن انجام بده اسمش بازی فراوانی ذهن رو پولدار می‌کنه توجه رو میاره روی پول ...

اسم بازی چیه 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی فراوانی از خانم هیکس بزرگترین آگاهی دنیا 

ممنونم عزیزم 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

منم سالهاس استغفار میکنم کلا فقط ذکر استغفار رو بصوزت مداوم سالها میگم ولی زندگبم هیچ تغییر خاصی از نظر مادی نگرده ولی خودم صبورتر شدم ولی خسته ام از بی پولی و شکست مالی ....تلاش هم میکنم ولی به جایگاهی نرسیدم حالا امتیازی بماند از نظر مادی میگم....به نظرم فقط نگاه ویژه اون بالایی که زندگیارو میبره بالا مثلا خارجی ها استغفار میکنن یا خیلی افراد رو دیدم ذره ای به این چیزا اعتقاد ندارن با ی حرکت کوچیک از طرف کسی انقدر بالا رفتن توپ نترکوندشون چی بگم والا روزی کم و زیاد دست اونه....خیلیا با تلاش زیاد هم گاهی به جایی نرسیدن همه چی بستگی به سهمت از زندکی داره ولی من گله دارم ازش خیلی😔

منم سالهاس استغفار میکنم کلا فقط ذکر استغفار رو بصوزت مداوم سالها میگم ولی زندگبم هیچ تغییر خاصی از ...

امیدوارم روزی برسه انقد سرمایه داشته باشی که توپ نترکونتت بقول خودت 

بعد از شما هم من این اتفاق برام بیفته 😂🤩

امیدوارم روزی برسه انقد سرمایه داشته باشی که توپ نترکونتت بقول خودت  بعد از شما هم من این اتفا ...

فداتشم گلم الهی امین هم برای شما و هم همه اونایی که زحمت میکشن به امید ارامش و اسایش البته اول از همه سلامتی عزیزان و خودمون باشه بعد پول الهی امین🥰

فداتشم گلم الهی امین هم برای شما و هم همه اونایی که زحمت میکشن به امید ارامش و اسایش البته اول از هم ...

ان شالله عزیزم