2789
عنوان

رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 38 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برا من سوره واقعه بعداز نماز عشا و سوره تکاثر بعداز هر نماز۱۴ مرتبه جواب داد 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق خیلی ها ازش نتیجه دیدن عالیه

اتفاقا خیلی شنیدم 

شما انجام دادیتغ

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
معمولا روزهای اول صورت میگیره. حس کلافگی. عصبی. گریه یا حس دوباره تجربه های ناراجت کننده

گفتم ک انرژی منفی دارم فک نکنم ازین مرحله هرگز رد بشم 

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آنچه در وجودم است خیانت میکنم🥀

برا من سوره واقعه بعداز نماز عشا و سوره تکاثر بعداز هر نماز۱۴ مرتبه جواب داد 

خداااارو شکر

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
هرشب واقعه و ذاریات. دعای معراج و گنج العرش. سوره کهف بنویس بذار تو شیشه سرتنگ بذار بالاترین قسمت خو ...

کدومش براتون عالی بوده نتیجش ؟

گفتم ک انرژی منفی دارم فک نکنم ازین مرحله هرگز رد بشم 

عزیزم در مورد قانون جذب چی؟؟

برای وفور نعمت چیکار کنیم 

خوب این انرژی حست رو بد نمیکنه؟؟ 

ببین من وقتی میگم کامل غرق تاسفم و توبه ام خب طبیعیه اما توبه پاک کردنه ن اینکه منفی رو بیاره ب سمتتت

عزیزم در مورد قانون جذب چی؟؟ برای وفور نعمت چیکار کنیم 

برای ثروت ...باید احساس کنی ک پول داری اصلا تمرکزت روی بی پولی نره ک هر چی روش تمرکز کنی میاد تو زندگیت 

برای ثروت ...باید احساس کنی ک پول داری اصلا تمرکزت روی بی پولی نره ک هر چی روش تمرکز کنی میاد تو زند ...

بازم بگو عزیزم

خیلی دوست دارم بیشتر بدونم از شمایی که اطلاعاتش داری 

بازم بگو عزیزم خیلی دوست دارم بیشتر بدونم از شمایی که اطلاعاتش داری 

ببین ی بازی توی نت هست سرچ کن انجام بده اسمش بازی فراوانی ذهن رو پولدار می‌کنه توجه رو میاره روی پول و محاله کسی درست انجام بده پولدار. نیاد تو زندگیش ب شرطی ک درست انجام بدی با احساس