2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن بچه

237 بازدید | 15 پست

دخترم دوسال و یکماهشه و بعضی کلماتو فقط میگه.مثل مامان بابا.بده و...دادا. که منظورش داذاشه

بچه های دوستام که همسن دخترم هستن بلکه هم یکی دوماه کوچیکتر جمله میگن.ولی دخنر من حتی کلماتو نمیتونه کامل بگه.مثلا بجای کتاب ففط میگه ک

یا سبد میگه سَ...خیلی ناراحتم.چون بجای حرف زدن مدل جیغی منظورشو میرسونه.نمیدونم چجوری بگم.صداشو جیغی میکنه با اشاره منظورشو میرسونه.نمیدونم چیکار کنم از صدای جیغ درمونده شدم.امشب دیگه دعواش کرذم از کوره در رفتم.آنفولانزا گرفتم از پسرم تحملم کم شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چون اشاره داره و سعی داره بفهمونه ینی مشکلی نیست اما اینکه  عصبی میشه و جیغ میزنی از ناتوانی در صحبت کردنه . ببز جند جلسه گفتار خیلی قشنگ پیشرفت میکنه خودش لذت میبره. باور کن گفتار درمانی چیز بدی نیست جز پیشرفت من کار درملنی میکردم خواهرم گفتار درمانه دخترم از نوزادی باهاش بوده ۲ سالگی کلی شعر بلد بود . ببین چقدر تاثیر گذاره

روانشناسی کودک
خوبه که همین که حرف میزنه یعنی مشکلی نداره برادر من تا سه سالگی اصلا حرف نمی‌زد الان درسته میخورتت

آخه جیغاش کلافم کرده واقعا.نه که نمیتونه حرف بزنه منم متوجه منظورش نمیشم بیشتر تلاش میکنه با جیغ حالیم کنه...

چیکار کنم

همش میگم کاش حرف بزنه راحت شم

عزیزم چون اشاره داره و سعی داره بفهمونه ینی مشکلی نیست اما اینکه  عصبی میشه و جیغ میزنی از ناتو ...

اتفاقا تو فکر بودم که ببرم گفتار درمانی

ولی نمیدونم کجا ببرم رشت هستم

آخه جیغاش کلافم کرده واقعا.نه که نمیتونه حرف بزنه منم متوجه منظورش نمیشم بیشتر تلاش میکنه با جیغ حال ...

درست میشه دو تا سه سالگی اوج لجباریو بداخلاقی شونم هست باید تحمل کنی بچه منم همینه مدام گریه و بهونه گیری میکنه 

درست میشه دو تا سه سالگی اوج لجباریو بداخلاقی شونم هست باید تحمل کنی بچه منم همینه مدام گریه و بهونه ...

وااای دیگه از لجبازیو گریه نگو....خب حالم خوب بود صبورتر بودم ولی الان که مربضم صبرم کم شده....

وااای دیگه از لجبازیو گریه نگو....خب حالم خوب بود صبورتر بودم ولی الان که مربضم صبرم کم شده....

بچهن دیگه فقط باید بهشون محبت کنی این روزا میگذره منم کم میارم بعضی وقتا ولی زود به خودم میام

بچهن دیگه فقط باید بهشون محبت کنی این روزا میگذره منم کم میارم بعضی وقتا ولی زود به خودم میام

آره من هیچ وقت دعواش نکردم و نمیکنم.ولی از جمعه آنفولانزای بدی گرفتم اصلا تمیتونم رو پام بمونم.تحملم کم شده طاقت نیاوردم دعواش کردم.بعدم پشیمون شدم.

آره من هیچ وقت دعواش نکردم و نمیکنم.ولی از جمعه آنفولانزای بدی گرفتم اصلا تمیتونم رو پام بمونم.تحملم ...

تخم کفتر بهش بده 

من ب پسرم دو سه تا زرده خام درسته دادم خورد 

قشنگ بعد یکی دوهفته زبونش باز شد 

البته از سلامت کفتر باید مطمئن باشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج