2777
2789
عنوان

کمکم کنین؟

195 بازدید | 42 پست

اگه‌یه پسر دختری رو تو محل کار بخاد ..ولی اون دختر توشرکت بحث ازدواجشو بزنه ک من اگه ازدواج کنم سکه میدم یا مثلا دعا کنین برای مجرداا...اون پسر از ازدواجش منصرف میشه ..چون احساس میکنه اون دختر اونو نمیخاد 

نفهمستم

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی‌..میگم پسر‌منصرف میشه ؟

میگم نفهمیدم😕

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
نه چنین احساسی نمی‌کنه ولی این احساسو میکنه که دختره ازدواجیه براش مهم نیست فقط میخواد شوهر کنه عزیز ...

خوب اشتباه کردم بااینکه خیلی تلاش میکرد بمن بفهمونه ک علاقه داره ولی من واقعا با این جملم بهش فهموندم ک اصلا نفهمیدم رفتاراتوووو...الان چیکار کنم ک بفهمه

میگم نفهمیدم😕

میگم همکارم خیلی بهم توجه میکرد ولی با این جملاتم خیلی سرد شدههه من گفتم دعا کنین برا ازدواج مجردا ب همکارم ک میخاد عقد کنه ..و اینکه گفتم یه بار‌ به شوخی من اگه‌ازدواج کنم سکه میدم 

خوب اشتباه کردم بااینکه خیلی تلاش میکرد بمن بفهمونه ک علاقه داره ولی من واقعا با این جملم بهش فهموند ...

نمیدونم والا تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که بری بهش بگی فلانی بهم گفته شما از من خوشتون میاد ، یا بگی رفتارتون دلیل خاصی داره که ببینی چی میگه

میگم همکارم خیلی بهم توجه میکرد ولی با این جملاتم خیلی سرد شدههه من گفتم دعا کنین برا ازدواج مجردا ب ...

وای...

چرا گفتییییی

نمیدونم والا تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که بری بهش بگی فلانی بهم گفته شما از من خوشتون میاد ، ی ...

وای خیلی حساسه توشرکت بحث احساسی بشه ، نمیتونم مستقیم اصلا ..میتونم کمی ناراحت بشم

سادگی‌و خامی .خریت ..اینقدر سرد شده ک انگار منو نمیبینه

خو حق دارع😕حالا مخوای چ کنی؟!

وای خیلی حساسه توشرکت بحث احساسی بشه ، نمیتونم مستقیم اصلا ..میتونم کمی ناراحت بشم

نمیتونی به کسی از دوستات بگی بره ازش بپرسه ؟ مثلا خودت در جریان نیستی دوستت نگرانت شده 

یا نمیدونم مثلا پیام بده بهش 

نمیتونی به کسی از دوستات بگی بره ازش بپرسه ؟ مثلا خودت در جریان نیستی دوستت نگرانت شده  یا نمی ...

چی‌بپرسه..این اصلا مستقیم ابراز علاقه نکرده ..فقط الان سردشد با این حرفام ..من خیلی سادگی‌کردم