2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من شرکت میکنم تا ببینم سطح سوالا چطوره

از همین الان ولی استرس دی رو دارم😕

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

ار

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
منم خیلی استرس دارم. دوستام میخوان تقلب کنن مثل من انقدر استرس ندارن

من هدفم دی ماهه اگه صلاحم باشه و قبول بشم

مگه الکیه تقلب تو کنکور؟؟ رو هر صندلی اسم نوشته میشه نمیتونن اصن

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
والا از این کانالا میگن میخریم سوالارو. 

الکیه باو.. شبیه به کنکور هست ولی خودش نی😂

من هدفم دی ماهه اگه صلاحم باشه و قبول بشم مگه الکیه تقلب تو کنکور؟؟ رو هر صندلی اسم نوشته میشه نمیت ...

انشاالله قبولی. منم همینو میگم مگه میشه. خیلی برام سواله. کانالای فروش سوالات هست میگن دستگاه میبریم برامون میخونن😐

انشاالله قبولی. منم همینو میگم مگه میشه. خیلی برام سواله. کانالای فروش سوالات هست میگن دستگاه میبریم ...

واااا به حق چیزای ندیده😐