پسرم سالهاست سرفه میکنه زیر نظر دکتر اسپره مصرف میکنه ولی فقط تا وقتی میزنه خوبه . کافیه سرمابخوره ماهها سرفه هاش طول میکشه طفلکی 😢 اگه راهی سراغ دارید برای درمان سرفه . دعاتون میکنم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میتونی دسگاه بخار بخر یا یه کاسه آب بزار پشت بخاری
چیزای چرب نده و خونه باید گرد و قبار نداشته باشه روی بالشتش چندتا رویه بکش
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
سرما که میخوریم مامانم نخود میزاره میپزه بعضی وقتاهم گوشت میریزه توش ولی گوشت نباشه همون نخودا که پختن ابشو میده برا رفع سرفه بخوریم ، گلورو نرم میکنه
ولی ۲۴ساعت بخیسون نخودا رو که نفخش گرفته بشه
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
سرما که میخوریم مامانم نخود میزاره میپزه بعضی وقتاهم گوشت میریزه توش ولی گوشت نباشه همون نخودا که پخ ...
اها مرسی عزیزم
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
میدونم جوشونده ی کندر خیلی برای سرفه عالیه پدرم من سنش بالاست پارسال کرونای شدید گرفت بعد دوهفته که خوب شد سرفه هاش اصلا خوب نشد وحشتناک سرفه میکرد چندجا هم رفت دکتر هر داروی برا سرفه گرفت هی بدتر شد تا یه اقا که تو طب سنتی خیلی ماهر بود گفت روزی دوبار جوشانده ی کُندر بخوره خوب میشه حتی گفت شاید روز اول دوم سرفه شو بیشتر کنه ولی بخوره خوب میشه چند روز خورد مثل اب روی اتیش بود خیلی خوب شد
کاربرسابقم تا ابد همیشه بدترین ها قویت میکنه بهترین ها دلتنگت میکنه..