2777
2789
عنوان

گاز رومیزی خریدم

255 بازدید | 17 پست

ولی مشکل مهمی پیش اومده گاز رومیزی ک خریدم مدلی ک انتخاب کردم هم قطعه ایرانی داشت هم خارجی مونتاژ ایران  ک فرقش ۱تومن بود منم ایرانیش برداشتم چون پول کم داشتم موقع فاکتور کردن هی گفتن خوب شد خریدی ک امروز قیمتها جدید شده بیاد سیستم گرونتر میشه از قیمت ک فروشنده گفته بود صندوقدار ارزونتر ۳۰تومن فاکتور کرد منم خریدم و گفتم غروب میام ببرم غروب رفتم میگ ۳۰تومت باید بدی اشتباهی شده منم ۳۰دادم 

حالا فرداش ینی امروز زنگیدن ک اشتباهی بهت خارجی رو دادین پس بده بهت ایرانی رو بدین منم دیشب نصاب کابینت هام نصبش کرده تسویه کردم و رفته بخاد دوباره بیاد ۲۰۰ازم میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون بگم ۱تومن بدم عوض نکنم یا میگن گرونتر شده لابد ؟؟؟یا بیان ببرن ایرانی بدن بهم؟

بایه مرد برو تنها نرو سرت فیلم درمیارنا

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بنظرتون بگم ۱تومن بدم عوض نکنم یا میگن گرونتر شده لابد ؟؟؟یا بیان ببرن ایرانی بدن بهم؟

اگه درتوان هست یه تومنو بده اگه نه عوض کن عزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

عزیزم پس دادن نداره بگو شما باید حواستون جمع می‌کردید به من ربطی نداره مگه من مسخره شمام  از جیب خودتون پول بدید تا اینحوری مردم اذیت نکنید.از کجا معلوم بهت دروغ نگفتن و خارجی ایرانی نداره الکی میخوان پول بگیرن ازت.

عزیزم پس دادن نداره بگو شما باید حواستون جمع می‌کردید به من ربطی نداره مگه من مسخره شمام  از جی ...

اخوان هست چنتا مغازه دیگم دیروز رفتم میگفتن قطعاتش ایرانی و آلمانی داره البته اونام نمایندگی اخوان بودن 

اخوان هست چنتا مغازه دیگم دیروز رفتم میگفتن قطعاتش ایرانی و آلمانی داره البته اونام نمایندگی اخوان ب ...

در هر صورت مقصر شما نیستی اونها میخواستن درست بدن  اگر خسارت و ضرر و زبان تعویض رو میدن بگو خودتون بیاید قبلی رو باز کنید نصاب بیارید به هزینه خودتون و مجدد نصب کنید . ولی اگر من بودم کلا جواب تلفنشون رو نمی‌دادم و میگفتم به من ربطی ندارد حواستون جمع می‌کردید . 

عزیزم پس دادن نداره بگو شما باید حواستون جمع می‌کردید به من ربطی نداره مگه من مسخره شمام  از جی ...

من حتی وقتی از انبار آورد گفتم سرش باز کنین دیدمش همونه ولوم هاش صفحه اش همون بود برداشتم حالا میگن مشابه بود قطعه خارجی رو بردی هی زنگ میزنه اس میده میگ آدرست بده منم ج ندادم 

من حتی وقتی از انبار آورد گفتم سرش باز کنین دیدمش همونه ولوم هاش صفحه اش همون بود برداشتم حالا میگن ...

ببین جواب نده کلا بگو یه بار از جیبتون خسارت بدید تا دیگه مردم رو مسخره خودتون نکنید و اصلا دیگه جواب تلفنشون نده .اونها آنقدر سود میکنن که یه تومن پولی نیست شما هم دزدی نکردی که مقصر هم نیستی چک هم کردی. به خودشون مربوطه